Fenerbahçe – Başakşehir Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45’te başlayan müsabaka ATV kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Başakşehir Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

 Fenerbahçe – Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:45’te başlayan müsabaka ATV kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe - Başakşehir 11'ler

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Lemos, Attila, Caner, Ozan, Sosa, Ferdi, Sinan, Thiam, Cisse

Başakşehir: Volkan, Uğur, Ponck, Epureanu, Cemali, Azubuike, Ndayishimiye, Deniz, Berkay, Junior Fernandes, Demba Ba

Fenerbahçe – Başakşehir maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Luiz Gustavo (Sakat), İrfan Can Kahveci (Sakat), Dimitris Pelkas (Şüpheli)

Başakşehir: Rafael Da Silva (Sakat), Mehmet Topal (Sakat), Mahmut Tekdemir (Şüpheli), Nacer Chadli (Sakat), Ömer Ali Şahiner (Şüpheli), Danijel Aleksic (Sakat), Edin Visca (Sakat), Junior Caiçara (Sakat), Tolga Ciğerci (Şüpheli), Boli Bolingoli-Mbombo (Sakat), Berkay Özcan (Şüpheli)

Fenerbahçe – Başakşehir iddia oranları

Fenerbahçe: 1.50

Beraberlik: 3.60

Başakşehir: 3.90

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.90

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Luiz Gustavo, Dimitris Pelkas ve İrfan Can Kahveci, müsabakada forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatan Marcel Tisserand'ın ise kadroda bulunması bekleniyor. Kupaya bu sezon 5. turdan dahil olan turuncu-lacivertli takım da, Misli.com 2. Lig temsilcisi Turgutluspor'u eleyerek son 16 turuna yükseldi. Medipol Başakşehir, son 16 turunda da Tuzlaspor'u 5-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Medipol Başakşehir'de çok sayıda sakat oyuncu bulunuyor

Medipol Başakşehir'de bu maç öncesinde çok sayıda sakat oyuncu bulunuyor. Tedavileri devam eden Edin Visca, Nacer Chadli, Rafael, Mehmet Topal ve Danijel Aleksic bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertli ekipte, uzun süreli sakatlıkları bulunan Junior Caiçara ve Bolingoli de diğer eksik isimler. Tedavisi devam eden Berkay Özcan ve Tolga Ciğerci ile Medipol Başakşehir'in Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta sakatlanan Mahmut Tekdemir ve Ömer Ali Şahiner'in durumları ise maç günü netlik kazanacak.