Fenerbahçe Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig'in 27. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Beşiktaş canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Beşiktaş CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe'nin Jesus'u Galatasaray ile arasındaki puan farkını azaltmayı, Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı ise Fenerbahçe'ye yaklaşmayı amaçlıyor. 

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Fenerbahçe son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik ederek 54 puanla 2.sırada yer alıyor. Beşiktaş ise son 5 maçından 3 galibiyet ve birer beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı, 59 puanla 3.sırada yer alıyor.

Peki, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanalda? Kritik maçı merak eden futbol severler ise Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Fenerbahçe - Beşiktaş maçına dair tüm detaylar…

 FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat 20.30’da başlıyor. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Halil Umut Meler düdük çalıyor.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması sıklaştı. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE 20, BEŞİKTAŞ 14 MAÇTA ÖNE GEÇTİ

İki takım arasındaki son 36 karşılaşmada Fenerbahçe 20, Beşiktaş 14 maçta ilk golü atarak öne geçti, sadece 2 müsabaka golsüz sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler, öne geçtiği maçların 14'ünü kazanırken, 4'ünü beraberlikle tamamladı. Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında öne geçtiği iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş ise rakibi karşısında öne geçtiği 14 karşılaşmadan 6'sını kazandı. Siyah-beyazlı ekip, ilk golü kaydettiği müsabakalardan 7'sinde eşitliği bozamazken, bir maçı ise puansız tamamladı.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ İLK 11'LER:

FENERBAHÇE: Altay, Osayi-Samuel, Serdar, Samet, Szalai, Ferdi, Mert Hakan, Arao, Arda, Pedro, Valencia.

BEŞİKTAŞ: Mert, Onur, Tayyip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Ghezzal, Salih Uçan, Gedson, Cenk Tosun, Aboubakar