Fenerbahçe – Greuther Fürth Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Manchester, Hazırlık Maçları maçında karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19:00’da başlayan müsabaka TRT Spor canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Greuther Fürth Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Greuther Fürth Hazırlık Maçları mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Romanya ekibi Csikszereda'yı 2-0'la geçen sarı lacivertliler, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe, Hollanda Birinci Futbol Ligi ekibi PEC Zwolle ile oynadığı karşılaşmadan ise 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Fenerbahçe – Greuther Fürth maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

En ciddi rakip Dinamo Kiev

4 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe, güçlü bir rakiple kendini test edecek. Sarı Lacivertliler, Mircea Lucescu yönetiminde geçtiğimiz sezon Ukrayna'da şampiyonluğa ulaşan Dinamo Kiev ile hazırlık maçında karşılaşacak. Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

Vitor Pereira’yı fazlasıyla kızdırdı

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi 3. hazırlık maçında Hollanda’nın PEC Zwolle takımı ile karşılaştı. Kanarya, 2-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu durum, Vitor Pereira’yı fazlasıyla kızdırdı. Portekizli teknik adam, dünkü idmandan önce takımla bir toplantı yapıp uyarılarda bulundu. Pereira, “Maçtaki ilk 60 dakikalık bölümden memnunum. İyi oynadık, gelişmekte olduğumuzu gösterdik. Ancak son 30 dakikadaki oyun, yapılan hatalar ve yenilen goller kabul edilemez” ifadelerini kullandı.