Fenerbahçe - Karagümrük CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig'in 37. haftasında dev bir maç sahne alıyor. Peki, Fenerbahçe Karagümrük maçı şifresiz nasıl izlenir? Fenerbahçe Karagümrük maçı bein sports 1 şifresiz izleme detayları ve ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe - Karagümrük CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe ile Karagümrük Süper Lig'in 37. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç heyecanı ise tüm taraftarı sarmış durumda. Peki Fenerbahçe Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Karagümrük şifresiz canlı yayını ne zaman? Ligde 2. sırada yer alan Fenerbahçe, konuk ettiği ilk maçı kaybettiğ 6. sırada yer alan Karagümrük ile mücadele edecek. Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayan mücadelenin hakemi ise Halil Umut Meler...

Zorlu Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı yayın kanalı izle linkine erişmek isteyenler "Fenerbahçe Karagümrük maçı canlı izle" şeklindeki aramalarına devam ediyor.

"Fenerbahçe Karagümrük derbi maçı canlı izle" linki ve son dakika ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe Karagümrük maçı Bein Sports 1 ekranlarından hd olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Karagümrük canlı yayın izle

Ligdeki son puan durumları

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında puan tablosunda 69 puanla 2. sırada yer alırken, Karagümrük 56 puanla 6. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 12 maçı kaybetmedi ve daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Ekim 2017-Şubat 2018 arasında yakaladı.

Karagümrük, son üç haftada puan kaybetmedi ve Süper Lig tarihinde tek sezon içinde daha uzun bir seriyi sadece bir kere yakaladı.

FENERBAHÇE KARAGÜMRÜK MUHTEMEL 11'LER...

Fenerbahçe: Alta, Slazai, Serdar, Novak, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Sosa, Rossi, İrfan, Burak, Serdar

Karagümrük: Viviano, Biraschi, Luckassen, Balkovec, Salih, Biglia, Bistrovic, Levent, Karamoh, Emre, Pesic