Fenerbahçe – Kasımpaşa Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45’te başlayan müsabaka ATV kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Kasımpaşa Canlı maç izle

 Fenerbahçe ile Kasımpaşa Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

Fenerbahçe – Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:45’te başlayan müsabaka ATV kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı muhtemel 11

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay, Nazım, Serdar, Sadık, Caner, Ozan, Luiz Gustavo, Sinan, Mert Hakan, Ferdi, Samatta

Kasımpaşa'nın muhtemel 11'i: Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Mehmet Feyzi, Evren, Sadiku, Aytaç, Varga, Hodzic, Yusuf Erdoğan, Thelin

Fenerbahçe – Kasımpaşa maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Jose Sosa (Sakat), Gökhan Gönül (Sakat), Filip Novak (Sakat), Tolga Ciğerci (Sakat)

Kasımpaşa: Loret Sadiku (Şüpheli), Julian Jeanvier (Sakat), Haris Hajradinovic (Sakat), Gilbert Koomson (Sakat), Florent Hadergjonaj (Şüpheli), Oussama Haddadi (Cezalı), Bengali Koita (Sakat), Tarkan Serbest (Sakat), Berat Kalkan (Sakat)

Fenerbahçe – Kasımpaşa iddia oranları

Fenerbahçe: 1.30

Beraberlik: 3.75

Kasımpaşa: 4.75

2,5 gol üstü: 1.40

2,5 gol altı: 2.05

MİNİ ROTASYON

Erol Bulut, Kasımpaşa karşısında rotasyona gidecek. Ligde son dönemde fazla şans bulamayan Samatta, Cisse, Ferdi, Serdar gibi isimlerin bu akşam 11'de olmaları bekleniyor. Sakatlıkları süren Perotti, Novak, Tolga, Sosa ve Gökhan ise yine yok. Sosa ile Novak'ın ligdeki Ankaragücü maçına yetişecekleri öğrenildi.

GÖKHAN KATILMADI

Kasımpaşa maçının hazırlıkları tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Sosa, Perotti, Novak ve Tolga salonda çalışırken, Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Valencia ve yeniden lisans çıkarılan İsmail Yüksek ise takımla birlikte çalıştılar..