Fenerbahçe Konyaspor CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe ile Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Konyaspor şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar

Fenerbahçe Konyaspor CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe ile Konyaspor kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe, Jorge Jesus ile birlikte zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Kritik maçı merak eden futbol severler ise Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Fenerbahçe Konyaspor dair tüm detaylar…

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, son 5 maçında üç galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlik alarak 45 puanla ikinci sırada yer alıyor. Konyaspor ise son 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 27 puanla 8'inci sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Konyaspor maçı saat 19.00’da başlıyor. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalıyor. Fenerbahçe Konyaspor maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE KONYASPOR ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE KONYASPOR SAKATLAR VE CEZALILAR

Sarı-Lacivertliler’de Michy Batshuayi sarı kart cezası nedeniyle görev yapamayacak. Jorge Jesus ise Adana Demir maçında kırmızı kart gördüğü için tribünde olacak.

Konyaspor’da yeni transferlerden Mahir Emreli, Marlos Moreno, Alejandro Pozuelo ve Metehan Mert; lisansları maçın asıl oynanması gereken gün olan 6 Şubat’tan sonra çıkartıldığı için zorlu mücadelede oynayamayacak. O dönem kadroda olan Barış Yardımcı ise Yeşil Beyazlılar’dan ayrıldı.

Konyaspor’da Fenerbahçe maçı öncesinde sakat bir futbolcu bulunmuyor. Orta saha oyuncusu Bruno Paz, İstanbulspor karşısında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı.

FENERBAHÇE - KONYASPOR İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Zajc, Arao, İrfan, Rossi, King, Valencia

Konyaspor: Erhan, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis, Oğulcan, Michalak, Çekiçi, Diouf