Fiorentina - Atalanta Canlı maç izle

Fiorentina ile Atalanta, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Fiorentina - Atalanta Canlı maç izle

Fiorentina ile Atalanta İtalya Serie A Ligi 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Juan Luca Sacchi düdük çalacak.

Fiorentina - Atalanta maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fiorentina - Atalanta maçı muhtemel 11’ler…

Fiorentina: Bartlomiej Dragowski, Malcuit, Lucas Martinez, Lorenzo Venuti, Milenkovic, Borja Valero, Bonaventura, Erick Pulgar, Alfred Duncan, Dusan Vlahovic, Callejon

Atalanta: Pierluigi Gollini, Luis Palomino, Rafael Toloi, Fabio Depaoli, Johan Mojica, Ruslan Malinovsky, Marten de Roon, Josip Ilicic, Robin Gosens, Luis Muriel, Zapata

Fiorentina - Atalanta maçı sakat ve cezalı oyuncular

Fiorentina: Franck Ribery (Cezalı), Aleksandr Kokorin (Sakat), Erick Pulgar (Cezalı), Igor Dos Santos (Sakat)

Atalanta: Hans Hateboer (Sakat Matteo Pessina (Sakat)

Fiorentina - Atalanta iddia oranları

Fiorentina: 4.40

Beraberlik: 3.75

Atalanta: 1.40

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 1.95

10 Kişi Fiorentina 1 Puanla Döndü 

Genoa deplasmanında Vlahovic’in 2. Yarıda attığı gol 10 kişi kalan Fiorentina’yı mağlubiyetten kurtardı. Franck Ribery’nin kırmızı kart görmesiyle tam 39 dakika 10 kişi oynayan ev sahibi, iyi bir hafta geçirmese de, hem bulduğu en net gol fırsatını iyi değerlendirdi hem de 10 kişi kaldıktan sonra savunmada hata yapmadı. Milli ara öncesi Milan’1 3-2 kaybeden Fiorentina, son 6 haftada sadece Benevento’yu mağlup etmeyi başarırken, maç kazanmakta zorlanamaya devam etti. 

Atalanta Golcüleri İş Başında 

Luis Muriel ve Duvan Zapata işbirliği Atalanta’yı Udinese karşısında 3-2’lik galibiyete taşırken, 2. Ve 3.’nin puan kaybettiği haftada üst üste 3. Galibiyetini alan konuk ekip, Milli ara dönüşü yakaladığı fırsatı iyi değerlendirdi. Son 8 haftada 7 galibiyeti bulunan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 30. Hafta öncesi ligin en formda takımlarından biri haline gelirken, 68 gollük performansıyla birlikte Atlanta ligin en iyi hücum performansını ortaya koydu. Lider İnter ile aynı gol sayısına sahip olan Atalanta, savunmada zaman zaman hatalar yapsa da, gol yollarında harikalar yaratıyor.