Galatasaray Adana Demirspor CANLI İZLE

Süper Lig'in 27. hafta maçında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Adana Demirspor canlı izle Galatasaray Adana Demirspor şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray-Adana Demirspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Adana Demirspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Adana Demirspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Adana Demirspor CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Galatasaray, evinde Adana Demirspor ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Kırmızılı takım Okan Buruk yönetiminde zirve yarışında farkı açmak istiyor.

Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Adana Demirspor, son 5 maçında iki galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 45 puanla 4'üncü sırada yer alıyor. Galatasaray ise son 5 maçından dört galibiyet ve bir mağlubiyetle 60 puanla zirvede yer alıyor.

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray - Adana Demirspor maçı saat 20.30’da başlıyor. NEF Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Ali Şansalan düdük çalıyor.

Galatasaray Adana Demirspor maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Adana Demirspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY - ADANA DEMİRSPOR İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Adana Demirspor: Ertaç, Rodriguez, Semih, Morel, Svenson, Ndiaye, Stambouli, Onyekuru, Akintola, Emre, N'diaye