Galatasaray - Giresunspor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 2022-2023 sezonunun ikinci haftasında Galatasaray ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Sezonu Antalyaspor'a karşı yaptığı maçla açan ve 0-1 skorla 3 puan kazanan Galatasaray, Giresunspor'u yenerek 2'de 2 yapmak istiyor. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? bein sports 1 kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak maç için nefesler tutuldu. Galatasaray Giresunspor maçının muhtemel 11'leri de merak konusu oldu. İşte, tüm detaylar...

Galatasaray - Giresunspor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig'in yeni sezonunun ikinci haftası başladı. İlk maçında Antalyaspor'u 0-1 yenen Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında Giresunspor'la kozlarını paylaşacak. 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü, yani bugün saat 21:45'de NEF Stadı'nda başlayacak olan zorlu maç, bein sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz sezon beklenen performansı sergilemeyen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yepyeni yıldız kadrosuyla taraftarlarının kaşrısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Galatasaray - Giresunspor maçının muhtemel 11'leri kim? İşte tüm detaylar...

GALATASARAY - GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ikinci haftasında Galatasaray ile Giresunspor, NEF Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Büyük mücadele, saat 21:45'de başlayacak ve bein sports 1 üzerinden canlı yayınlanacak.Galatasaray ile Giresunspor Süper Lig'de bugüne kadar 14 kez karşı karşıya geldi ve Galatasaray 6, Giresunspor 3 kez kazandı. 5 mücadelede ise berabere kaldılar. Ligin 2022-2023 sezonunda ise ilk kez karşı karşıya gelen iki takım kıyasıya mücadele edecek.

Giresunspor ligin ilk maçında Adana Demirspor'a 2-3 yenilmişti. Sarı kırmızılı takım ise Antalsyapor'la gerçekleşen mücadelede 0-1 yenerek sezona 3 puanla güzel bir başangıç yapmıştı. Giresunspor, dış sahada oynadığı son 7 lig maçının hepsinde gol attı. Giresunspor bu alanda kulüp tarihinin en uzun süresini yaşıyor. 

GALATASARAY - GİRESUNSPORMAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Oliveira, Midtsjö, Yunus, Emre Akbaba, Kerem, Seferovic

Giresunspor: Piri, Hayrullah, Picinciol, Perez, Alper, Murat Cem, Traore, Sergio, Doğan Can, Sainz, Bajic

Okan Buruk ilk haftaya göre ikinci hafta kadrosunda büyük bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Fredrik Midtsjö'nün bu defa Berkan'ın yerine ilk 11'de başlaması planlanıyor ve Sergio Oliveira'nın partneri olması düşünülüyor. İleri uçta Seferovic olacak ve Yunus, Emre Akbaba ile Kerem, takımın skor yükünü üstlenecek. Sağ bek yine Boey'ye emanet edildi. Nelsson, göbekte Abdülkerim ile oynayacak. Sol bekte ise Aanholt, kalede de Muslera olacak.