Galatasaray-Kasımpaşa CANLI MAÇ İZLE

OPTA Hazırlık Maçında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray-Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray ile Kasımpaşa hazırlık maçında mücadele edecek. Spor Smart ekranlarında yayınlanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa maçının muhtemel 11'leri de merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray-Kasımpaşa CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig'e kısa bir süre kala Galatasaray ile Kasımpaşa OPTA hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Mücadelede lig ekiplerinin son durumları gözden geçirilecek. Galatasaray'ın yeni sezondan önce taraftarı önünde oynayacağı ilk hazırlık maçını izleyeceğimiz karşılaşma 24 Temmuz 2022 Pazar günü yani bugün, saat 20:00'de Spor Smart ekranlarında futbolseverler karşısına çıkacak. Peki, Galatasaray-Kasımpaşa maçının muhtemel 11'leri kim? İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i  13. sırada tamamlayan Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Yeni sezondan önce Kasımpaşa ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, Okan Buruk'u takımın başına getirdi. 

Şimdiye kadar Avusturya'da Sturm Graz, Mol Fehervar, Sigma Olomouc ve Pardubice ile hazırlık maçlarını oynayan Galatasaray, Sturm Graz'a 2-1 mağlup oldu ve Mol Fehervar ile mücadelesinde ise yine mağlup ayrıldı. Sigma Olomouc maçını 2-0 kazanana sarı kırmızılı takım, Pardubice karşısında ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Peki, Galatasaray-Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, NEF Stadyumu'nda ilk kez taraftarı karşısında hazırlık maçını Kasımpaşa ile oynayacak. Merakla beklenen mücadele, saat 20:00'de başlayacak ve Spor Smart kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Süper Lig'in yeni sezonundan önce oldukça önemli olan bu maçta Galatasaray Kasımpaşa mücadelesini izlemek için yakaşık  40 bin seyircinin olması bekleniyor. Kritik maçın biletleri en pahalı 500, en ucuz 40 TL'den satılıyor.