Galatasaray Kasımpaşa CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Kasımpaşa canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray ile Kasımpaşa canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Kasımpaşa canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray - Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray - Kasımpaşa şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar

Galatasaray Kasımpaşa CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de lider Galatasaray, evinde Kasımpaşa ile kozlarını paylaşıyor. Cimbom, Okan Buruk yönetiminde zirve yarışında farkı açmak istiyor.

Kritik maçı merak eden futbol severler ise Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Galatasaray Kasımpaşa dair tüm detaylar…

Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Kasımpaşa, son 5 maçında iki galibiyet ve üç mağlubiyet alarak 25 puanla 13'üncü sırada yer alıyor. Galatasaray ise son 5 maçından da galibiyetle ayrılarak 57 puanla 1'inci sırada yer alıyor.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Galatasaray - Kasımpaşa maçı saat 19.00’da başlıyor. NEF Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalıyor.

Galatasaray Kasımpaşa maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY KASIMPAŞA ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY KASIMPAŞA SAKATLAR VE CEZALILAR

Galatasaray'da 2 futbolcu sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Depremler nedeniyle lige verilen aradaki antrenmanlarda sakatlanan Dries Mertens ve Corendon Alanyaspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Fredrik Midtsjö de forma giyemeyecek.

GALATASARAY - KASIMPAŞA İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Torreira, Oliveira, Yunus, Mata, Kerem, Mauro Icardi

Kasımpaşa: Günay, Fabiono, Donk, Djilobodji, Yasin, Tırpan, Malsa, Hajradinovic, Fall, Chouiar, Koita