Galatasaray - Konyaspor Canlı maç izle

Galatasaray ile Manchester, İngiltere Türkiye Süper Ligi 9.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray - Konyaspor Canlı maç izle

Galatasaray ile Konyaspor İngiltere Türkiye Süper Ligi mücadelesinde NEFStadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Galatasaray - Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray - Konyaspor maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Berkan Kutlu (Cezalı), Marcao (Cezalı), Arda Turan (Sakat)

Konyaspor: Sokol Cikalleshi (Şüpheli), Ahmed Hassan (Şüpheli), Paul-Jose Mpoku (Sakat)

Galatasaray - Konyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Galatasaray: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Morutan, Mbaye Diagne

Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

Galatasaray - Konyaspor iddia oranları

Galatasaray: 1.36

Beraberlik: 3.70

Konyaspor: 5.00

2,5 gol üstü: 1.60

2,5 gol altı: 1.83

Galatasaray’da Hedef 3 Puan

Galatasaray, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya başladı. Göztepe’yi 2-1 ile geçen Sarı Kırmızılılar, milli maç arasından önceki hafta ise Çaykur Rizespor’u 3-2 ile geçti. 2-1 geriye düştükleri maçtan 3 puan ile ayrılmayı başardılar. Son 2 haftada 6 puan toplayan Fatih Terim’in öğrencileri, çıkışa geçmiş durumda. Bu hafta ise Konyaspor karşısında da kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyorlar. Konyaspor’u konuk edecek Galatasaray’da Marcao ve Berkan Kutlu kart cezalısı.

Konyaspor’un Mağlubiyeti Yok

Konyaspor, milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçından da beraberlik ile ayrılan Konyaspor, üst üste 8 maçtır ise mağlubiyet yaşamıyor. Süper Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmayan 2 takımdan biri olan İlhan Palut’un öğrencileri, topladığı 14 puan 6. Sırada yer alıyor. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Konyaspor, deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 6 puan topladı. Maç öncesinde Konyaspor’da Mpoku’nun sakatlığı var.