Gaziantep FK - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 36. haftasında büyük bir maç sahne alıyor. Peki Gaziantep FK Kayserispor maçı şifresiz nasıl izlenir? Gaziantep FK Kayserispor maçı bein sports 2 şifresiz izleme detayları ve ayrıntılar haberimizde...

Gaziantep FK - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

Gaziantep FK ile Kayserispor Süper Lig 36. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç heyecanı ise tüm taraftarı sarmış durumda. Peki Gaziantep FK Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep FK Kayserispor şifresiz canlı yayını ne zaman? Ligde 16. sırada yer alan Gaziantep FK , Süper Lig maçlarında kaybetmediği rakibi, 15. sırada yer alan Kayserispor'la bir kez daha karşı karşıya geliyor. Saat 20.00'de başlayan mücadelenin hakemi ise henüz belli değil.

Zorlu Gaziantep FK Kayserispor mücadelesi canlı yayın kanalı izle linkine erişmek isteyenler "Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı izle" şeklindeki aramalarına devam ediyor.

Maçı canlı yayın ile "Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı izle" linki ve son dakika ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.

Gaziantep FK Kayserispor derbisi Bein Sports 2 ekranlarından hd olarak yayınlanacak. 

Gaziantep FK Kayserispor canlı yayın izle

Ligdeki son puan durumları

Gaziantep FK 42 puanla 16. sırada yer alırken, Kayserispor 43 puanla 15. sırada yer alıyor.

Kayserispor ile oynadığı beş Süper Lig maçında yenilgi yaşamayan Gaziantep FK (2G 3B), bu süreçteki iki galibiyetini de iç sahada aldı. Gaziantep ekibinin en üst ligde boy gösterdiği üç sezonda da konuk ettiği rakipleri arasında puan kaybetmediği sadece bir takım bulunuyor: Konyaspor.

Kayserispor'un en az beş Süper Lig maçında karşılaştığı 28 takım arasında mağlup edemediği tek rakibi Gaziantep FK. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte Gaziantep ekibiyle oynadığı beş karşılaşmanın hiçbirinde 2+ gol sevinci yaşayamadı.

Gaziantep FK ile Kayserispor arasında oynanan son iki Süper Lig maçı 0-0 sona erdi ancak iki ekip de lig tarihinde hiçbir rakibi karşısında üst üste üç golsüz beraberlik almadı.

Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçında yenilgi almayan ancak bu süreçte 8 puan bırakan Gaziantep FK, bu sezon daha önceki 12 iç saha karşılaşmasında sadece 7 puan kaybetmişti.

Deplasmanda oynadığı son iki Süper Lig maçında 4 puan toplayan Kayserispor, daha önceki 13 dış saha karşılaşmasında kazandığı puan miktarını geride bırakmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Mayıs-Ağustos 2019 arasından bu yana üst üste üç ziyaretinden puan çıkaramıyor.

Süper Lig'de çıktığı son 10 maçın hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonucu almayan Gaziantep FK, son karşılaşmada Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Gaziantep ekibi, bu süreçteki beş iç saha maçından da puan çıkardı ancak dış sahadaki beş karşılaşmayı da kaybetti.

Bu sezon en fazla Süper Lig maçının açılış golünü atan takım olan Kayserispor, bu karşılaşmalarda en fazla mağlubiyet alan ve puan kaybeden ekip. Deplasmanda en fazla maçın ilk golünü yiyen takım olan Gaziantep FK, bu karşılaşmaların 13'ünü kaybetti.

Alexandru Maxim, Gaziantep FK'nın Süper Lig'de attığı son 13 golün 10'una doğrudan katkı sağladı. Süper Lig kariyerinde kullandığı 19 penaltının tamamını gole çeviren Maxim, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2009/10 sezonundan bu yana en fazla penaltı golü kaydeden orta saha oyuncusu olmak istiyor.

Bu sezon Kayserispor formasıyla 11 gol sevinci yaşayan Mame Thiam, Süper Lig kariyerinin en yüksek sayısına ulaşmak istiyor. Senegalli forvetin Türkiye kariyerinde Gaziantep FK'dan daha fazla gol attığı tek rakibi Antalyaspor.

Erol Bulut'un çalıştırdığı takımlara rakip olduğu üç Süper Lig maçını da kazanamayan Hikmet Karaman'ın, kariyerinde 4+ kez karşılaşıp mağlup edemediği tek Türk meslektaşı Fuat Çapa.