Giresunspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig'in 33. hafta maçında Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Giresunspor Fenerbahçe canlı izle Giresunspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Giresunspor-Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Giresunspor Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Giresunspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor Fenerbahçe şifresiz izleme linki...

Giresunspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam çok ama çok bir kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Lacivertli takım Jorge Jesus yönetiminde zirve yarışında Galatasaray ile olan puan farkını kapatmak istiyor.

İrfan Buz'un çalıştırdığı Giresunspor, son 5 maçında dört mağlubiyet ve bir galibiyet alarak 27 puanla 16'ıncı sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise son 5 maçından dört galibiyet ve bir beraberlikle 67 puanla ikinci sırada yer alıyor.

GİRESUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAKATLAR VE CEZALILAR

Fenerbahçe’de 4 oyuncu forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci ve sarı kart cezalısı Arao ile sakatlıkları süren Altay Bayındır-Lincoln ikilisi bugün maç kadrosunda yer alamayacak.

Giresunspor'da ise teknik direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı; takımın başına İrfan Buz getirildi.

Çotanaklarda Alexis Perez ve Vukan Savicevic sakat.

GİRESUNSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Giresunspor - Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlıyor. Çotanak Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çalıyor. VAR hakemi olarak ise Serkan Tokat görev yapacak. 

Giresunspor Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Giresunspor Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Giresunspor Fenerbahçe maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GİRESUNSPOR FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GİRESUNSPOR FENERBAHÇE MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Serginho, Sainz, Bajic

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, İsmail, Mert Hakan, Arda, Rossi, Valencia, Batshuayi