Granada - Manchester United Canlı maç izle

Granada ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Granada - Manchester United Canlı maç izle

Granada ile Manchester United UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Artur Soares Dias düdük çalacak.

Granada - Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Granada - Manchester United maçı muhtemel 11’ler…

Granada: Aaron Escandell, Duarte, Victor Diaz, Carlos Neva, Duarte, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Soldado, Angel Montoro

Manchester United: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Tuanzebe, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Granada - Manchester United maçı sakat ve cezalılar

Granada: Dimitri Foulquier (Şüpheli), Fede Vico

(Diğer), Quini  (Diğer), Adrian Marin  (Diğer), Domingos Quina  (Diğer), Luis Milla (Sakat), Neyder Lozano (Sakat), Luis Suarez (Şüpheli), Alberto Soro (Şüpheli), Carlos Neva (Şüpheli)

Manchester United: Phil Jones (Sakat), Anthony Martial (Sakat), Eric Bailly (Sakat)

Granada - Manchester United iddia oranları

Granada: 4.75

Beraberlik: 3.40

Manchester United: 1.40

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

Granada Düşüşe Geçti

İspanyol temsilci Granada, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde zorlu bir kura ile karşı karşıya. Napoli ve Molde engellerini geçerek çeyrek finalist olmayı başaran ev sahibi, özellikle Molde karşısında verdiği sınavla kafalarda soru işareti yarattı. İlk maçta 2-0 mağlup ettiği rakibine rövanş maçında 2-1 mağlup olan Granada, bu maçla birlikte düşüşün sinyallerini verirken, İspanya La Liga’nın son 7 haftasında 5 mağlubiyet alan ev sahibi, iki kulvarda birden düşüşe geçti. Granada’nın yarı final şansı oldukça zor.

Manchester United Favori Taraf

İngiltere Premier Ligi’nin son 10 haftasından namağlup çıkmayı başaran ve lider Manchester City ile şampiyonluk mücadelesi veren tek takım olmayı başaran Manchester United, UEFA Avrupa Ligi’nde ise önce Real Sociedad, ardından Milan’ı elemeyi başardı. Milan karşısında ilk maçta galibiyeti son dakika golüyle kaçıran Ole Gunnar Solskjaer ve öğrencileri, deplasmanda İtalyan devi 1-0’lık galibiyetle devirdi. İki kulvarda birden etkisini sürdüren MANU, Granada karşısında favori. Yarı final için şanslı bir kura çeken kırmızı şeytanlar, Avrupa sahnesinde güven veriyor.