Granada - Molde Canlı maç izle

Granada ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Granada - Molde  Canlı maç izle

Granada ile Molde UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak.

Granada - Molde  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Granada - Molde  maçı muhtemel 11’ler…

Granada: Aaron Escandell, Foulquier, Victor Diaz, Dimitri Foulquier, Duarte, Ruiz Sanchez, Kenedy, Yan Eteki, Puertas, Soldado, Luis Suarez

Molde: Andreas Linde, John Kitelano, Henry Wingo, Marcus Pedersen, Aursnes, Eirik Hestad, Tobias Christensen, Kristoffer Mathis Bolly, Hussain, Sinyan, Leke James

Granada - Molde  maçı sakat ve cezalılar

Granada: Angel Montoro (Cezalı), Maxime Gonalons (Şüpheli), Fede Vico (Diğer), Darwin Machis (Sakat), Quini (Diğer), Adrian Marin (Diğer), Jesus Vallejo (Şüpheli), German Sanchez (Cezalı), Yangel Herrera (Cezalı), Domingos Quina (Diğer), Luis Milla (Sakat), Neyder Lozano (Sakat), Luis Suarez (Sakat), Alberto Soro (Sakat), Carlos Neva (Sakat), Pepe Sanchez (Şüpheli)

Molde: Ohi Omoijuanfo (Sakat), Kristoffer Haraldseid (Sakat), Fredrik Sjolstad (Sakat), Etzaz Hussain (Sakat), Ola Brynhildsen (Sakat)

Granada - Molde  iddia oranları

Granada: 1.58

Beraberlik: 3.30

Molde: 3.60

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Granada Galibiyet Hedefinde

İspanya La Liga’nın 26. Haftasını 2-1’lik Athletic Bilbao mağlubiyetiyle kapayan Granada, son 8 haftanın 7’sinde puan kaybı yaşarken, 10. Sıraya kadar geriledi ve üst sıralardan kopan ekip, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Guruplardan tek mağlubiyetle çıkmayı başaran Diego Martinez ve keibi, ligde üst üste 6 maçta puan kaybettikten sonra Napoli’yi 2 maçta da mağlup ederek üst tura yükselirken, Granada, Avrupa sahnesinde çok daha başka bir oyun anlayışıyla zafere ulaştı. Ev sahibi düşüşte olsa da, Avrupa Ligi’nde güven veriyor.

Molde Büyük Sürprize İmza Attı

Molde, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda büyük bir sürpriz yaptı. İlk maçta 3-1 geriye düştükten sonra skoru 3-2’ye getirmeyi başaran ekip, rövanş maçında savunma hatalarını telafi etmeyi başarırken, Rhein Neckar Arena’dan 2-0’lık galibiyetle çıktı. Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezon henüz başlamazken, Erling Moe ve öğrencilerinin tek hedefi UEFA Avrupa Ligi. Konuk ekip Son 16 Turu’nda da zayıf halka gösterilirken, Molde bir sürprizle daha finale dev bir adım atmak istiyor. Molde’yi hafife almamak gerek.