Hatayspor - Trabzonspor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 36. haftasında dev bir maç sahne alıyor. Peki Hatayspor Trabzonspor maçı şifresiz nasıl izlenir? Hatayspor Trabzonspor maçı bein sports şifresiz izleme detayları ve ayrıntılar haberimizde...

Hatayspor - Trabzonspor CANLI MAÇ İZLE

Hatayspor ileTrabzonspor Süper Lig 36. haftasında karşı karşıya geliyor.Hatayspor Trabzonspor maçı heyecanı ise tüm taraftarı sarmış durumda. Peki Hatayspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Trabzonspor şifresiz canlı yayını ne zaman? Ligde 10. sırada yer alan Hatayspor, resmi maçlarda yenemediği ve en çok karşı karşıya kaldığı 1. sırada yer alan Trabzonspor'u ağırlıyor. Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan mücadelenin hakemi ise henüz belli değil...

Zorlu Hatayspor Trabzonspor maçı canlı yayın kanalı izle linkine erişmek isteyenler "Hatayspor Trabzonspor maçı canlı izle" şeklindeki aramalarına devam ediyor.

Büyük maçı canlı yayın ile "Hatayspor Trabzonspor maçı canlı izle" linki ve son dakika ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.

Hatayspor Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından hd olarak yayınlanacak. 

Hatayspor Trabzonspor canlı yayın izle

Ligdeki son puan durumları

Trabzonspor 77 puanla 1. sırada yer alırken, Hatayspor 49 puanla 10. sırada yer alıyor. 

Hatayspor'un resmi maçlarda yenemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Trabzonspor. Hatay ekibi, bordo-mavililer ile oynadığı son dört karşılaşmanın üçünden mağlup ayrıldı.

Süper Lig'de Hatayspor ile oynadığı üç maçı da kaybetmeyen Trabzonspor'un bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında 4+ kez karşılaşıp yenilmediği iki rakibi bulunuyor: Gaziantep FK & Fatih Karagümrük.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Hatayspor, en üst ligde daha uzun bir galibiyet hasretini sadece bir kez yaşadı.

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son dört maçta üst üste iki kez aynı sonucu almayan Trabzonspor, son ziyaretinde Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Bu süreçte 7 puan kaybeden bordo-mavililer, bu sezon daha önceki 13 dış saha karşılaşmasında aynı miktarda puan bırakmıştı.

Süper Lig'deki son altı maçını kazanamayan Hatayspor, en üst ligdeki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor. Son iki karşılaşmadan puan çıkaramayan Hatay ekibi, üst üste üç lig mağlubiyeti aldığı bir süreci en son 2015/16'da 2. Lig'de yaşadı.

Süper Lig'de üst üste 28 haftayı lider bitirmeyi garantileyen Trabzonspor, lig tarihinde daha uzun bir seri yaşamadı.

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarısında en fazla gol atan takım Trabzonspor (35 gol).

Bordo-mavililer, aynı zamanda Hatayspor  ile birlikte yediği gollerin en büyük kısmına ilk yarılarda izin veren iki ekipten biri konumunda.

Hatayspor'un Süper Lig'de evinde attığı son yedi golün beşinde doğrudan katkısı bulunan Ayoub El Kaabi taraftarı önündeki son üç karşılaşmasında gol sevinci yaşayamadı. Faslı forvetin bu sezon iç sahada daha uzun bir kuraklık yaşadığı dönem bulunmuyor.

Bu sezon Süper Lig'de üç penaltı kurtaran Uğurcan Çakır, Opta'nın detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan Trabzonspor kalecisi konumunda.

2016/17 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla haftayı lider tamamlayan teknik direktör, bu süreçte geride kalan 213 haftanın 73'ünde ilk sırada yer alan Abdullah Avcı.