Hollanda - Bosna Hersek Canlı maç izle

Hollanda ile Bosna Hersek, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 1’in 5. haftasında karşı karşıya geliyor. S Sport 2 kanalında canlı yayınlanacak müsabaka saat 20:00’de başlayacak. Maçta hakem Francois Letexier düdük çalacak.

Hollanda - Bosna Hersek  Canlı maç izle

Hollanda ile Bosna Hersek, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 1'in 5. haftasında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Francois Letexier düdük çalacak.

 Hollanda - Bosna Hersek  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Hollanda – Bosna Hersek maçı saat 20:00’de başlayacak. Müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Hollanda – Bosna Hersek maç öncesi istatistikler

Hollanda: Lige iyi bir başlangıç yapan Hollanda ilk maçında sahasında ağırladığı Polonya’yı 1-0 mağlup etti. İkinci maçında sahasında İtalya’ya 1-0 mağlup olan Hollanda, iyi gidişatını bozdu ve son 3 maçta galibiyet alamadı. Sonraki maçta deplasmanda Bosna Hersek ile 0-0 berabere kalan Hollanda son maçında da beraberlik aldı. Son maçta deplasmanda İtalya ile 1-1 berabere kalan Hollanda,5 puanla UEFA Uluslar Lig’inde 3.sırada.

Bosna Hersek: Lige beraberlikle başlayan Bosna Hersek ilk maçında deplasmanda İtalya ile 1-1 berabere kaldı. İlk mağlubiyetini ikinci maçta alan Bosna Hersek sahasında Polonya’ya 2-1’lik skorla yenildi. Sonraki maçında sahasında Hollanda’yı ağırlayan Bosna Hersek 0-0’lık skorla berabere kaldı. Son maçında deplasmanda Polonya’ya 3-0 yenilen Bosna Hersek, 2 puanla Uluslar Ligi A Grup 1’de 4.sırada yer alıyor.

Hollanda – Bosna Hersek maçı iddia oranları

Hollanda: 1.30

Beraberlik: 4.25

Bosna Hersek: 6.00

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 2.00