İngiltere - Polonya Canlı maç izle

İngiltere ile Polonya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup I 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

İngiltere - Polonya Canlı maç izle

İngiltere ile Polonya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup I 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Bjorn Kuipers düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

İngiltere - Polonya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadele S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

İngiltere - Polonya maçı muhtemel 11’ler…

İngiltere: Nick Pope, Alexander Arnold, Ben Chilwell, Tyrone Mings, John Stones, Declan Rice, Hojbjerg, Winks, Sterling, Rashford, Kane

Polonya: Szczesny, Kedziora, Bednarek, Glik, Bereszynski, Krychowiak, Klich, Szymanski, Zielinski, Lewandowski, Piatek

İngiltere - Polonya iddia oranları

İngiltere: 1.20

Beraberlik: 4.00

Polonya: 6.75

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.75

İngiltere Moralli

İngiltere’de moraller yerinde diyebiliriz. Çok zor bir gruba düşmediler ve üst üste galibiyetler ile başladılar. Grubun ilk maçında San Marino’yu 5-0 ile geçen İngiltere, farklı bir galibiyet ile başladı. Arnavutluk deplasmanında ise 2-0 kazanmayı başardılar ve 2’de 2 yaptılar. İlk 2 maçta farklı kadrolar ile sahaya çıkmasına rağmen İngiltere, 2 maçta da etkili bir performans gösterdi. Bugün 2. Sıradaki Polonya ile karşılaşacaklar.

Polonya Sürpriz Peşinde

Polonya, geçtiğimiz hafta sonu grupta ilk galibiyetini almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Andorra’yı 3-0 ile geçtiler. İlk maçta ise Macaristan ile 3-3 berabere kalan bir Polonya vardı. 2 kez geriye düşmelerine rağmen 1 puanı kurtarmayı başardılar. Grupta ilk 2 maçta 4 puan toplayan Polonya, bugün karşılaşacağı İngiltere’nin ardından 2. Sırada yer alıyor.