Inter - Sassuolo Canlı maç izle

Inter ile Sassuolo, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:45’te başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Inter - Sassuolo Canlı maç izle

Inter ile Sassuolo İtalya Serie A Ligi 28. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Inter - Sassuolo maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:45’te başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Inter - Sassuolo maçı muhtemel 11’ler…

Inter: Daniele Padelli, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Roberto Gagliardini, Stefano Sensi, Marcelo Brozovic, Alexis Sanchez, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku

Sassuolo: Andrea Consigli, Gianmarco Ferrari, Mert Müldür, Rogerio, Marlon, Locatelli, Junior Traore, Pedro Obiang, Filip Djuricic, Oddei, Raspadori

Inter - Sassuolo iddia oranları

Inter: 1.25

Beraberlik: 4.50

Sassuolo: 5.50

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.40

İnter Farkı Açıyor

Conte yönetiminde İnter’i İtalya Serie A Ligi sahnesinde durduramıyorlar. Milli ara dönüşü Bologna deplasmanından Lukaku’nun golüyle galip çıkmayı başaran ev sahibi, en yakın rakipleriyle puan farkını 8’e yükseltirken, şampiyonluk  yolunda 29. Haftanın en karlı takımı olmayı başardı. Lukaku, Serie A Ligi sahnesine bir kez daha damga vururken, Belçikalı golcü 20 gole ulaştı. Erteleme maçında Sassuolo’yu mağlup ederek puan farkını 11’e çıkarma şansına sahip olan İnter, tam 9 haftadır rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Sassuolo Düşüşünü Sürdürdü

Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftanın özeti niteliğinde bir sınav verirken, evinde Roma ile 2-2 berabere kaldı. Maç boyunca savunma zafiyetleriyle zor anlar yaşayan konuk ekip, Traore ve Raspadori’nin golleriyle beraberliğe uzansa da, ligde kan kaybetmeye devam etti. Son 5 maçında 12 gol yiyen ve rakip filelere 10 gol gönderen Sassuolo’nun galibiyet yolunda en büyük engeli savunmanın kötü futbolu. Ligin en golcü takımı İnter karşısına deplasmanda çıkacak olan konuk ekip, zor anlar yaşamaya devam edecek gibi.