İspanya - Almanya Canlı maç izle

İspanya ile Almanya, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4’ün 6. haftasında karşı karşıya geliyor. S Sport 2 kanalında canlı yayınlanacak müsabaka saat 22:45’te başlayacak. Maçta hakem Andreas Ekberg düdük çalacak.

İspanya - Almanya  Canlı maç izle

İspanya ile Almanya, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 3’ün 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Andreas Ekberg düdük çalacak.

İspanya - Almanya  maçı saat kaçta hangi kanalda?

İspanya - Almanya  maçı saat 22:45’te S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İspanya – Almanya maçı sakat ve cezalılar

İspanya: Jose Gaya (Şüpheli)

Almanya: Antonio Rüdiger (Cezalı), Niklas Süle (Şüpheli)

İspanya – Almanya maç öncesi istatistikler

İspanya: Lige beraberlik ile başlayan İspanya, ilk maçında deplasmanda Almanya ile 1-1 berabere kaldı. İlk galibiyetini ikinci maçta alan İspanya sahasında Ukrayna’yı 4-0 mağlup etti. Üçüncü maçında da galibiyet alan İspanya, sahasında İsviçre’yi 1-0 yendi. İlk mağlubiyetini dördüncü maçta alan İspanya, deplasmanda Ukrayna’ya 1-0 yenildi. Son maçında deplasmanda İsviçre ile 1-1 berabere kalan İspanya, 8 puanla UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4’te 2.sırada yer alıyor.

Almanya: Lige beraberlikle başlayan Almanya ilk maçında sahasında konuk ettiği İspanya ile 1-1 berabere kaldı. İkinci maçında da beraberlik alan Almanya, deplasmanda İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. İlk galibiyetini üçüncü maçta alan Almanya deplasmanda Ukrayna’yı 2-1 yendi. Dördüncü maçında sahasında İsviçre ile 3-3 berabere kalan Almanya son maçında mağlubiyet aldı. Sahasında Ukrayna’yı 3-1 yenen Almanya, 9 puanla UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4’te 1.sırada yer alıyor.

İspanya – Almanya maçı iddia oranları

İspanya: 2.05

Beraberlik: 3.20

Almanya: 2.60

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50