İsviçre - Ukrayna Canlı maç izle

İsviçre ile Ukrayna, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4’ün 6. haftasında karşı karşıya geliyor. UEFA Tv kanalında canlı yayınlanacak müsabaka saat 22:45’te başlayacak. Maçta hakem Tasos Sidiropoulos düdük çalacak.

İsviçre - Ukrayna  Canlı maç izle

İsviçre ile Ukrayna, UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 3’ün 6. haftasında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Tasos Sidiropoulos düdük çalacak.

İsviçre - Ukrayna  maçı saat kaçta hangi kanalda?

İsviçre - Ukrayna  maçı saat 22:45’te UEFA Tv kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İsviçre – Ukrayna maçı sakat ve cezalılar

İsviçre: Remo Freuler (Cezalı), Nico Elvedi (Cezalı)

İsviçre – Ukrayna maç öncesi istatistikler

İsviçre: Lige kötü bir başlangıç yapan İsviçre ilk maçında deplasmanda Ukrayna’ya 2-1 yenildi. İlk beraberliğini ikinci maçında alan İsviçre sahasında ağırladığı Almanya ile 1-1 berabere kaldı. Üçüncü maçında da mağlubiyet alan İsviçre deplasmanda İspanya’ya 1-0 yenildi. Son iki maçında da beraberlik alan İsviçre deplasmanda Almanya ile 3-3 berabere kaldı. Ligde henüz hiç galibiyet alamayan ve kötü gidişatını sürdüren İsviçre son maçında, sahasında İspanya ile 1-1 berabere kaldı.

İsviçre, 3 puanla UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4’te son sırada yer alıyor.

Ukrayna: Lige galibiyetle başlayan Ukrayna ilk maçında sahasında konuk ettiği İsviçre’yi 2-1 yendi. Sonraki iki maçta art arda mağlubiyet alan Ukrayna deplasmanda İspanya’ya 4-0 , sahasında Almanya’ya 2-1 mağlup oldu. Dördüncü maçında galibiyet alan Ukrayna sahasında İspanya’yı 1-0 mağlup etti. Son maçında da mağlubiyet alan Ukrayna deplasmanda Almanya’ya 3-1 mağlup oldu.

Ukrayna, 6 puanla UEFA Uluslar Ligi Lig A Grup 4’te 3.sırada yer alıyor.

İsviçre – Ukrayna maçı iddia oranları

İsviçre: 1.50

Beraberlik: 3.50

Ukrayna: 4.25

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.62