Karagümrük Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig'in 28. hafta maçında Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Karagümrük Fenerbahçe canlı izle Karagümrük Fenerbahçe şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Karagümrük-Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Karagümrük Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Karagümrük Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Karagümrük Fenerbahçe şifresiz izleme linki...

Karagümrük Fenerbahçe CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Lacivertli takım Jorge Jesus yönetiminde zirve yarışından kopmak istemiyor.

Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı Fatih Karagümrük, son 5 maçında üç galibiyet, iki beraberlik alarak 34 puanla 9'uncu sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise son 5 maçından üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 54 üçüncü sırada yer alıyor.

KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Karagümrük - Fenerbahçe maçı saat 20.30’da başlıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalıyor.

Karagümrük Fenerbahçe maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karagümrük Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Fatih Karagümrük: Batuhan, Salih, Dresevic, Baniya, Levent, Ozdoev, Shukurov, Ricci, Colley, Borini, Diagne.

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, İsmail, İrfan Can, Emre, Valencia, Serdar Dursun.