Kasımpaşa – Fenerbahçe Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Fenerbahçe, Türkiye Süper Lig 16.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kasımpaşa – Fenerbahçe Canlı maç izle

Kasımpaşa ile Fenerbahçe Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

HEDEF GALİBİYET 

Fenerbahçe, bu akşam Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Süper Lig'in 16 haftasında Sarı Lacivertliler, zirve yarışında yara almamak adına maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

SARI LACİVERTLİLER 26 PUAN TOPLADI 
Geride kalan süreçte 15. haftayı bay geçen Fenerbahçe, ligde yaptığı 14 maçın 8'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve 4'ünde ise mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 26 puan elde etti.

KASIMPAŞA 6 MAĞLUBİYET ALDI 

Süper Lig'de çıktığı son 3 maçta sadece 1 puan elde edebilen Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç alarak moral bulmak istiyor. Ligde 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşayan lacivert-beyazlı takım, hanesine 19 puan yazdırdı.

MUHTEMEL 11'LER
Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Sadiku, Brecka, Haddadi, Tirpan, Varga, Yusuf, Alan, Anıl, Hodzic

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Lemos, Tisserand, Novak, Sosa, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

KASIMPAŞA – FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

KASIMPAŞA – FENERBAHÇE MAÇI SAKAT VE CEZALILAR

Kasımpaşa: Gerard Gohou (Diğer), Aytaç Kara (Cezalı), Julian Jeanvier (Sakat), Haris Hajradinovic (Sakat), Gilbert Koomson (Sakat), Tarkan Serbest (Sakat), Çağtay Kurukalıp (Sakat)

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Luiz Gustavo (Şüpheli), Caner Erkin (Şüpheli), Gökhan Gönül (Şüpeli), Serdar Aziz (Şüpheli), Tolga Ciğerci (Sakat), Ozan Tufan (Şüpheli)

KASIMPAŞA – FENERBAHÇE İDDİA ORANLARI

Kasımpaşa: 3.40

Beraberlik: 3.75

Fenerbahçe: 1.62

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.35