Kızılyıldız – Milan Canlı maç izle

Kızılyıldız ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kızılyıldız – Milan Canlı maç izle

Kızılyıldız ile Milan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Tasos Sidiropoulos düdük çalacak.

Kızılyıldız – Milan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Kızılyıldız - Milan muhtemel 11'ler...

Kızılyıldız: Milan Borjan, Milos Degenek, Milan Gajic, Radovan Pankov, Strahinja Erakovic, Zeljko Gavric, Milan Pavkov, Guelor Kanga, Mirko Ivanic, Sekou Sanogo, Nbouhane.

Milan: Gianluigi Donnarumma, Mateo Musacchio, Theo Hernandez, Pierre Kalulu, Calabria, Tonali, Kessie, Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimoviç, Castillejo, Leao.

Kızılyıldız – Milan maçı sakat ve cezalılar

Kızılyıldız: Aleksandar Katai (Sakat), Veljko Nikolic (Sakat)

Milan: Brahim Diaz (Sakat)

Kızılyıldız – Milan iddia oranları

Kızılyıldız: 3.30

Beraberlik: 3.20

Milan: 1.67

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Kızılyıldız İç Sahada Tehlikeli

Kızılyıldız, Dejan Stankovic yönetiminde 21 Sırbistan Süper Lig, 6 UEFA Avrupa Ligi sınavına çıkarken, sadece Hoffenheim’a deplasmanda mağlup oldu. İç sahada henüz bileği bükülmeyen ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi Son 32 biletini 6 maçtan topladığı 11 puanla 2. Sıradan yükselmeyi başardı. Evinde konuk edeceği Milan karşısına moralli çıkacak olan Kızılyıldız takımında Mirko Ivanic ve Aleksandar Katai son haftalara golleriyle damga vuruyor. İç sahada neler yapabileceğini ispatlayan ev sahibi, Milan karşısında tur şansı düşük olsa da, ev sahibi olarak çıkacağı ilk maçta tehlike arz ediyor.

Milan Liderliği Kaybetti

Milan, İtalya Serie A Ligi’nin 22. Haftasına lider çıkarken, 2-0’lık Spezia mağlubiyeti konuk ekibin planlarını alt üst etti. Sürpriz bir mağlubiyetle liderliği İnter’e kaybeden Milan, bu sezon sadece Atalanta karşısında çok etkisiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’nde vereceği Kızılyıldız sınavı öncesi Spezia karşısında da aynı etkisiz futbolu sergiledi. Takıma geri dönen Simon Kjaer’in hazır olmadığı son maçta fazlasıyla görüldü. Son haftaların yıldız isimleri Hakan Çalhanoğlu ve Zlatan Ibrahimovic’te takıma ayak uydurarak etkisiz bir 90 dakika geçirdi. Toparlanmak isteyen Milan, kötü bir hafta geçirse de, Pioli yönetiminde harika bir sezon geçiriyor.