Konyaspor – Beşiktaş Canlı maç izle

Konyaspor ile Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:45’te başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Konyaspor – Beşiktaş Canlı maç izle

Konyaspor ile Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Konyaspor – Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:45’te başlayan müsabaka A Spor kanalından canlı olarak izlenebilir.

Konyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Konyaspor: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Shengelia, Miya, Kravets, Sekidika

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Montero, N’Sakala, Necip, Oğuzhan, Hasic, Ljajic, N’Koudou, Cenk (Larin)

Konyaspor – Beşiktaş maçı sakat ve cezalılar

Konyaspor: Volkan Fındıklı (Şüpheli), Ibrahim Sehic (Sakat), Marin Anicic (Sakat), Alper Uludağ (Sakat)

Beşiktaş: Gökhan Töre (Sakat), Dorukhan Toköz (Sakat), Rıdvan Yılmaz (Sakat)

Konyaspor – Beşiktaş iddia oranları

Konyaspor: 3.10

Beraberlik: 3.10

Beşiktaş: 1.85

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.80

Cenk Tosun ilk 11’de

Kara Kartal’da 2014-18 tarihleri arasında sergilediği başarılı performansın ardından 26 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Everton’ın yolunu tutan Cenk Tosun, 3 yıl sonra Beşiktaş’a geri dönmüştü. Ara transfer döneminde takıma kazandırılan 29 yaşındaki futbolcu, sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlı formayı giyecek. İngiltere’den geldiği için 1 haftalık bir karantina süreci geçiren tecrübeli oyuncu, bu zamanı tamamlamasının ardından takımla çalışmalarını yaptı. Yıldız isim, 3 idman sonrasında takımının Konyaspor kafilesinde yer aldı. Herhangi bir eksiği bulunmayan başarılı futbolcunun, bugünkü maça ilk 11’de başlama ihtimali bulunuyor. Konuyla ilgili olarak son kararı teknik direktör Sergen Yalçın, maç saatinde verecek.

Cenk Tosun tam 1141 gün sonra forma giyiyor!

Siyah-Beyazlılar’daki son maçına 28 Aralık 2017 tarihinde Osmanlıspor’la oynanan kupa maçıyla çıkan Cenk Tosun, tam 1141 gün sonra Beşiktaş formasını ilk kez bu akşam giyecek. Başarılı futbolcu, bıraktığı yerden devam edip yine bir kupa mücadelesiyle macerasını sürdürecek. Sergen Yalçın’ın, ilk 11’de oynamak için istekli olan oyuncusunu, pazartesi günkü Gençlerbirliği mücadelesinde de görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

N’Sakala ve Vida’ya durmak yok

Kara Kartal’ın Konyaspor karşılaşmasında iki sarı karttan atılan Fabrice N’Sakala ile sarı kart cezalısı konumunda olan Domagoj Vida, pazartesi günkü Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik ekip, ligde yararlanamayacağı 2 oyuncuyu da Konya kafilesine dahil etti. Ligde haftayı dinlenerek geçirecek 2 oyuncunun bugünkü mücadeleye ilk 11’de başlaması bekleniyor.