Konyaspor Galatasaray CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta maçında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Konyaspor Galatasaray canlı izle şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Konyaspor ile Galatasaray canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Konyaspor Galatasaray canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Konyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor - Galatasaray şifresiz izleme linki... Maça dair tüm detaylar

Konyaspor Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de lider Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Cimbom, Okan Buruk yönetiminde zirve yarışında farkı iyice açmak istiyor.

Kritik maçı merak eden futbol severler ise Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? aramalarını sıklaştırıyor. İşte Konyaspor Galatasaray dair tüm detaylar…

Aleksandar Stanojević'in çalıştırdığı Konyaspor, son 5 maçında üç mağlubiyet, bir beraberlik ve bir galibiyet alarak 31puanla 8'inci sırada yer alıyor. Galatasaray ise son 5 maçından da galibiyetle ayrılarak 60 puanla 1'inci sırada yer alıyor.

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Konyaspor - Galatasaray maçı saat 20.00’da başlıyor. Konya Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Zorbay Küçük düdük çalıyor.

Konyaspor Galatasaray maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Konyaspor Galatasaray şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Konyaspor Galatasaray maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

İLK 11'LER
KONYASPOR: Sehic, Ahmet, Calvo, Adil, Guilherme, Bouchalakis, Soner, Mahir, Pozuelo, Marlos, Muhammet

GALATASARAY: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Dubois, Berkan, Oliveira, Rashica, Barış, Kerem, Icardi