Konyaspor Trabzonspor CANLI İZLE

Süper Lig'in 32. hafta maçında Konyaspor ile Trabzonspor karşılaşıyor. Futbolseverler Konyaspor Trabzonspor canlı izle Konyaspor Trabzonspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Konyaspor Trabzonspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Konyaspor Trabzonspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Konyaspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor Trabzonspor şifresiz izleme linki...

Konyaspor Trabzonspor CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'de heyecan sürüyor. Ligin 32.hafta müsabakasında Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. 

Geçen hafta yeni teknik direktörü Nenad Bjelica yönetiminde çıktığı ilk maçta Sivasspor'a 4-1 yenilen Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek morallenen Konyaspor'a konuk olacak. 

Trabzonspor, bu maç öncesi 29 maç sonunda topladığı 45 puanla 6. sırada yer alıyor. Bordo mavili takımın bu maçında sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Naci Ünüvar, E. Visca, Dorukhan Toköz, Serkan Asan, Abdülkadir Parmak, Denswill ve kırmızı kart cezalısı olan Larsen forma giyemeyecek. 

Ev sahibi Konyaspor ise 42 puanla ligde 8.basamakta yer alıyor. Konyaspor'da ise Muric, Adil Demirbağ, Muhammet Demir, E.Çekiçi, Ikpeazu ve Oğulcan Ülgün sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

KONYASPOR TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’in 32.haftasndaki Konyaspor - Trabzonspor maçı saat 16.00’da başlıyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetiyor.

Konyaspor Trabzonspor maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Konyaspor Trabzonspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

Konyaspor Trabzonspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

KONYASPOR - TRABZONSPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONYASPOR TRABZONSPOR İLK 11'LER

Konyaspor:  Sehic, Guilherme, Uğurcan, Calvo, Ahmet, Soner, Bouchalakıs, Marlos, Konrad, Pozuelo, Mame Diouf. 

Trabzonspor: Uğurcan, Eren, Hüseyin, Bartra, Siopis, Doğucan, Bardhi, Hamsik, Bakasetas, Trezeguet, Umut.