Lazio - Crotone Canlı maç izle

Lazio ile Crotone, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Lazio - Crotone Canlı maç izle

Lazio ile Crotone İtalya Serie A Ligi 27. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Antonio Rapuano düdük çalacak. İtalya Serie A Ligi’ne 2 haftadır mağlup olan Lazio, puan kayıplarına en alt sıradaki Crotone karşısında son vermek istiyor. Crotone ise, sürpriz bir galibiyetle yükselişini sürdürmek istiyor.

Lazio - Crotone maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Lazio - Crotone maçı muhtemel 11’ler…

Lazio: Pepe Reina, Mateo Musacchio, Francesco Acerbi, Bastos, Luis Alberto, Lucas Leiva, Daniel Akpa-Akpro, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Joaquin Correa, Ciro Immobile

Crotone: Alex Cordaz, Giuseppe Cuomo, Luca Marrone, Magallan, Salvatore Molina, Luca Cigarini, Petriccione, Niccolo Zanellato, Eduardo, Simmy, Emmanuel Riviere

Lazio - Crotone maçı sakat ve cezalı oyuncular

Lazio: Luiz Felipe (Sakat), Manuel Lazzari (Sakat)

Crotone: Luca Cigarini (Sakat), Luca Marrone (Sakat)

Lazio - Crotone iddia oranları

Lazio: 1.20

Beraberlik: 4.60

Crotone: 6.00

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.35

Lazio Kazanmak Zorunda

İtalya Serie A Ligi’ne 2 haftadır mağlup olan Lazio, puan kayıplarına en alt sıradaki Crotone karşısında son vermek istiyor. 2-0’lık Bologna mağlubiyetinin ardından Torino maçının ertelenmesiyle birlikte zorlu fikstürde dinlenme fırsatı bulan Simone Inzaghi ve öğrencileri, Juventus karşısına dinlenerek çıkmasına ve 14. Dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. Son 4 haftadan 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle çıkan ve zor günler geçiren Lazio’nun bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Crotone Sürpriz Peşinde

Crotone’nin İtalya Serie A Ligi’nde kalması çok zor olsa da, geçtiğimiz hafta alınan 4-2’lik Torino galibiyeti konuk ekibi tekrar yarışın içerisinde tuttu. En yakın rakibini Simy’nin 2, Reca ve Ounas’ın golleriyle geçmeyi başaran Crotone’nin düşme hattından kurtulmak için son 12 haftada en az 7 puana ihtiyacı var. 7 maçın 7’sinde alınan mağlubiyetlerin ardından Torino galibiyeti konuk ekipte soğuk duş etkisi yarattı. Bu hafta sezonun ilk yarısında 2-0 kaybettiği Torino karşısına çıkacak olan ekip, sürpriz bir galibiyetle yükselişini sürdürmek istiyor.