Leipzig – Liverpool Canlı maç izle

Leipzig ile Manchester, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Leipzig – Liverpool Canlı maç izle

Leipzig ile Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Alman ekibi Leipzig ile Ozan Kabak'ın formasını giydiği Liverpool ilk maçta Almanya'da karşı karşıya gelecek. Julian Nagelsmann'ın öğrencileri ilk maçta sahasında avantajlı skoru almaya çalışacak. Premier Lig'de son üç maçını kaybeden Liverpool ise Şampiyonlar Ligi'nde kazanarak moral bulmak istiyor. 

Leipzig – Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Leipzig - Liverpool muhtemel 11'ler...

Leipzig: Gulacsi, Mukiele, Upamecano, Klostermann, Adams, Sabitzer, Kampl, Olmo, Angelino, Poulsen, Nkunku

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho(Ozan Kabak), Robertson, Jones, Wijnaldum, Thiago, Mane, Salah, Firmino

Leipzig – Liverpool maçı sakat ve cezalılar

Leipzig: Emil Forsberg (Sakat), Konrad Laimer (Sakat), Benjamin Henrichs (Sakat), Dominik Szoboszlai (Sakat)

Liverpool: James Milner  (Şüpheli), Joel Matip (Sakat), Virgil Van Dijk (Sakat), Fabinho  (Şüpheli), Divock Origi  (Şüpheli), Ben Davies  (Şüpheli), Naby Keita (Sakat), Joseph Gomez (Sakat), Diogo Jota (Sakat), Caoimhin Kelleher (Şüpheli)

Leipzig – Liverpool iddia oranları

Leipzig: 2.55

Beraberlik: 3.10

Liverpool: 2.00

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 1.95

Ozan Kabak oynayacak mı?

Ev sahibi Leipzig'de Dominik Szoboszlai dışında eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Liverpool'da ise Naby Keita, Van Dijk, Jota, Joe Gomez ve Matip sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Fabinho'nun ise durumu tam olarak netleşmedi. Fabinho'nun oynamaması durumunda Jurgen Klopp, Leicester City maçında ilk kez 11'de sahaya çıkan milli futbolcumuz Ozan Kabak'a şans verecek.