Lihtenştayn - İzlanda Canlı maç izle

Lihtenştayn ile İzlanda, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup J 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Lihtenştayn - İzlanda Canlı maç izle

Lihtenştayn ile İzlanda Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup J 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Mohammed Al-Hakim düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Lihtenştayn - İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadele canlı olarak yayınlanmıyor.

Lihtenştayn - İzlanda maçı muhtemel 11’ler…

Lihtenştayn: Büchel, Malin, Hasler, Rechsteiner, Brandle, Gopel, Martin Büchel, Wolfinger, Polverino, Frick, Salanovic

Kuzey İzlanda: Halldorsson, Sverir Ingason, Ragnar Sigursson, Ari Skulason, Victor Palsson, Birkir Bjarnason, Gylfi Sigurdsson, Mikael Anderson, Kolbeinn Sigthorsson, Jon Bödvarsson

Lihtenştayn - İzlanda iddia oranları

Lihtenştayn: 12.00

Beraberlik: 5.25

İzlanda: 1.06

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.75

Liechtenstein Vasatı Aşamadı

Liechtenstein, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Gurubu’nun ilk 2 haftasından mağlup çıkarken, ev sahibi hem istatistikler ile hem de sonuçlarla gurupların en zayıf performanslarından birini ortaya koydu. 180 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderen ve gol bulmayı başaramayan Liechtenstein, Ermenistan’a 1-0 kaybederken, Kuzey Makedonya karşısında 5-0 mağlup oldu. Ev sahibi ilk 2 haftalık performansıyla averaj takımı olduğunu gösterdi.

İzlanda Toparlanmak İstiyor

İzlanda henüz 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Gurubu’nun 3. Haftası olmasına rağmen yarıştan kopma tehlikesiyle karşı karşıya. İlk 2 maçta Almanya ve Ermenistan’a farklı skorlarla mağlup olan konuk ekip, kalesinde 5 gol görürken, rakip fileleri havalandıramadı. UEFA Uluslar Ligi sahnesinde 6 maçının tamamını kaybeden İzlanda, Liechtenstein deplasmanı öncesi zor günler yaşasa da, gurubun en zayıf halkası karşısında kazanarak tekrar hayata dönmek istiyor.