Lille - Ajax Canlı maç izle

Lille ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Lille - Ajax Canlı maç izle

Lille ile Ajax UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem  Ivan Kruzliak düdük çalacak.

Lille - Ajax maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Lille - Ajax maçı muhtemel 11’ler…

Lille: Mike Maignan, Jose Fonte, Zeki Çelik, Reinildo Mandava, Sven Botman, Boubakary Soumare, Yusuf Yazıcı, Jonathan Bamba, Renato Sanches, Jonathan David, Luiz Araujo.

Ajax: Stekelenburg, Edson Alvarez, Noussair Mazraoui, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Daley Blind, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Haller, Neres.

Lille - Ajax maçı sakat ve cezalılar

Lille: Benjamin Andre (Cezalı), Burak Yılmaz (Sakat), Xeka (Cezalı)

Ajax: Andre Onana (Cezalı), Oussama Idrissi (Sakat), Ryan Gravenberch (Cezalı)

Lille - Ajax iddia oranları

Lille: 2.25

Beraberlik: 3.00

Ajax: 2.25

2,5 gol üstü: 1.65

2,5 gol altı: 1.75

Lille Dolu Dizgin

Lille, Fransa Ligue 1’de 6 hafta sonra puan kaybetse de, liderliğini sürdürdü. Brest’i evinde konuk eden Christophe Galtier ve öğrenciler, maç boyunca rakibine gol pozisyonuna girme şansı tanımasa da, Yusuf Yazıcı’nın yedek başladığı maçta tehlikeli pozisyona girmekte zorlandı. UEFA Avrupa Ligi sahnesinde sadece Celtic’e son maçta kaybeden Lille, Milan gibi dişli bir rakipten 4 puan çıkarmayı başardı ve hem Ligue 1’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde favorilerden biri haline geldi. Guruplarda 14 golle oynayan Lille, golcüleriyle rakiplerine zor anlar yaşatıyor.

Ajax UEFA Avrupa Ligi’nde

Hollanda Eredivisie Ligi’nin lideri Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde sadece Midtjylland’ı 2 maçta mağlup etmeyi başarırken, Atalanta ve Liverpool karşısında ise 4 maçtan 1 puan çıkardı. 3. Sırada yer alarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Erik ten Hag ve öğrencileri, devler sahnesindeki başarısızlığın ardından Eredivisie Ligi’nin son 10 haftasını 8 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup tamamladı. Liginin en golcü takımı olmayı başaran Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maçın sadece 3’ünde gol atmayı başarırdı. Konuk ekip lig haricinde iyi performanslar sergilemedi.