Litvanya - İtalya Canlı maç izle

Litvanya ile İtalya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup C 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Litvanya - İtalya Canlı maç izle

Litvanya ile İtalya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup C 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Litvanya - İtalya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelenin yayıncısı bulunmuyor.

Litvanya - İtalya maçı  muhtemel 11’ler…

Litvanya: Setkus, Palionis, Girdvainis, Vytautas, Novikovas, Mikoliunus, Slivka, Kuklys, Simkus, Golubickas, Cernych

İtalya: Donnarumma, Biraghi, Acerbi, Florenzi, Bonucci, Sensi, Pellegrini, Barella, Belotti, Insigne, Chiesa

Litvanya - İtalya iddia oranları

Litvanya: 9.00

Beraberlik: 5.50

İtalya: 1.08

2,5 gol üstü: 1.30

2,5 gol altı: 2.30

Litvanya Yetersiz Kaldı

EURO 2020 Elemeleri B Gurubu’nu 7 mağlubiyet, 1 beraberlikle son sırada tamamlayan Litvanya, UEFA Uluslar Ligi sahnesinde ise 6 maçtan sadece 2 galibiyet çıkardı. İki kulvarda da zayıf halka olarak mücadele veren Litvanya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Gurubu’na kağıt üzerinde en zayıf halka olarak başlarken, ilk sınavında İsviçre’ye 1-0 kaybetti. Rakip kalede tehlikeli dahi olmayı başaramayan Litvanya kötü futbolunu sürdürüyor.

İtalya Güven Veriyor

İtalya, Bulgaristan karşısında rahat bir galibiyet aldı ve Mancini önderliğinde iyi performansını sürdürdü. Bulgaristan deplasmanında Belotti ve Locatelli’nin golleriyle 2-0 kazanan konuk ekip, ilk maçta Kuzey İrlanda karşısında da aynı skorla zafere ulaşmıştı. 2018 Dünya Kupası’na elemelerde veda etmesinin ardından Mancini’nin göreve gelişiyle birlikte EURO 2020 Eleme Guruplarında harika bir iş çıkartan İtalya, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Gurubu’nda da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Konuk ekip iyi savunma performansının yanı sıra hücum hattında da taktiksel değişikliklere rağmen 2 maçtan da istediği sonuçları alarak güven verdi.