Liverpool – Real Madrid Canlı maç izle

Liverpool ile Manchester, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İlk maçtan 1-0 galip ayrılan Liverpool alacağı skorla tur biletini cebine koymak istiyor.

Liverpool – Real Madrid Canlı maç izle

Liverpool ile Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İlk maçtan 1-0 galip ayrılan Liverpool alacağı skorla tur biletini cebine koymak istiyor. Maçta hakem Bjorn Kuipers düdük çalacak. Liverpool, geçtiğimiz hafta içi Di Stefano’da konuk olduğu Real Madrid’e 3-1 kaybetti. Real Madrid ise ilk maçta aldığı galibiyet ile avantajı eline geçirdi.

Liverpool – Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Liverpool - Real Madrid muhtemel 11'ler...

Liverpool: Allison, Trent Arnold, Rhys Williams, Ozan Kabak, Robertson, Wijnaldum, Fabinho, Thiago, Mane, Salah, Firmino

Real Madrid: Courtois, Lucaz Vaquez, Eder Militao, Nacho Martinez, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Benzema

Liverpool – Real Madrid maçı sakat ve cezalılar

Liverpool: Jordan Henderson (Sakat), Joel Matip (Sakat), Virgil Van Dijk (Sakat), Divock Origi  (Şüpheli), Joseph Gomez (Sakat), Caoimhin Kelleher (Şüpheli), Curtis Jones (Şüpheli)

Real Madrid: Sergio Ramos (Sakat), Eden Hazard (Sakat), Raphael Varane (Sakat), Daniel Carvajal (Sakat), Lucas Vazquez (Sakat)

Liverpool – Real Madrid iddia oranları

Liverpool: 1.72

Beraberlik: 3.50

Real Madrid: 2.95

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.30

Liverpool’da Bireysel Hatalar

Liverpool, geçtiğimiz hafta içi Di Stefano’da konuk olduğu Real Madrid’e 3-1 kaybetti. Bu sonuç ile tur şansını zora soktular diyebiliriz. İlk maçta özellikle Trent Arnold ve Ozak Kabak’ın yaptığı bireysel hatalar dikkat çekmişti. Liverpool’un turu geçebilmesi için, ilk maça nazaran çok daha fazla efor göstermesi gerekecek. Hafta sonu ise Premier Lig’de Aston Villa ile karşılaşan Klopp’un öğrencileri, Anfield’ta 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 kazanarak moral bulmuştu. Liverpool’da bu hafta Jordan Henderson, Joel Matip, Van Dijk ve Joe Gomez’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid Avantajlı

Real Madrid, ilk maçta aldığı 3-1’lik skor ile avantajı eline geçirdi. Liverpool karşısında maçın başından sonuna dek üstün bir performans gösterdiler ve haklı bir galibiyet aldılar. La Liga’da da yoluna dolu dizgin devam eden Zidaene’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta El Clasico’da Barcelona’yı 3-1 ile geçti ve lider Atletico Madrid ile puan farkını 1’e düşürdü. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında, Liverpool ile karşılaşacaklar. Real Madrid, bugün 1-0 ya da 2-1’lik mağlubiyetlerde dahi adını yarı finale yazdıran taraf olacak. Maç öncesinde Real Madrid’te Sergio Ramos, Eden Hazard, Raphael Varane ve Daniel Carvajal sakat olan isimler.