Manchester City – Borussia Dortmund Canlı maç izle

Manchester City ile Manchester, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Manchester City – Borussia Dortmund Canlı maç izle

Manchester City ile Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Manchester City – Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Manchester City - Borussia Dortmund muhtemel 11'ler...

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Mendy, İlkay, Rodrigo, Bernardo Silva, Mahrez, Sterling, Agüero

Borussia Dortmund: Marwin Hitz, Nico Schulz, Thomas Meunier, Mats Hummels, Jude Bellingham, Mahmoud Dahoud, Emre Can, Marco Reus, Julian Brandt, Erling Haaland, Jadon Sancho

Manchester City – Borussia Dortmund maçı sakat ve cezalılar

Borussia Dortmund: Marcel Schmelzer (Sakat Axel Witsel (Sakat), Jadon Sancho (Sakat), Dan-Axel Zagadou (Sakat), Youssoufa Moukoko (Sakat)

Manchester City – Borussia Dortmund iddia oranları

Manchester City: 1.20

Beraberlik: 4.60

Borussia Dortmund: 6.00

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.25

Manchester City Savunması Tam Not Aldı

İngiltere Premier Ligi’nin lideri Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu’na namağlup geliyor. 8 maçta bileği bükülmeyen Pep Guardiola ve öğrencileri, 7 galibiyet, 1 beraberlikle yoluna devam ederken, sadece Porto’ya 1 gol şansı tanıyan ev sahibi, savunma anlamında devler sahnesinin en etkili takımı. İngiltere Premier Ligi’nde son 7 haftaya en yakın rakibinin 17 puan üzerinde lider olarak giren City, en büyük kozu olan hücum futbolunun yanında, Guardiola ile savunmada sınıf atladı diyebiliriz. İngiltere Premier Ligi’nde 31 haftada sadece 21 gol yiyen ev sahibi, başarısının tesadüf olmadığını ispatlarken, İlkay Gündoğan ve Kevin De Bruyne’nin iki kulvardaki etkisi ev sahibini 5 majör ligde en iyi savunma ve hücum performanslarından birine taşıdı. Şampiyonlar Ligi’nde son 11 maçında 12 gole doğrudan katkı sağlayan Kevin De Bruyne, ev sahibinin bu hafta en önemli galibiyet kozlarından biri.

Borussia Dortmund Erlin Haaland’a Güveniyor

Borussia Dortmund, Milli aradan Almanya Bundesliga’ya mağlubiyetle döndü. Frankfurt’a evinde 2-1’lik skorla teslim olan konuk ekipte, maça savunma hataları damga vururken, Dortmund zirve yarışından tamamen koptu ve liderin 21 puan gerisine düştü. Terzic’in göreve gelmesiyle birlikte toparlanmakta zorlanan konuk ekip, yeni teknik adamıyla en başarılı performansını devler sahnesinde sergilerken, F Gurubu’nu lider tamamlamasının ardından Sevilla’yı 3-2 ve 2-2’lik skorlarla geçmeyi başardı. Norveçli genç yıldız Erling Haaland devler sahnesine 8 maçta 10 golle damga vururken, Dortmund’un final yolunda en büyük kozu haline geldi. Milli aradan formsuz dönen konuk ekip, City deplasmanı öncesi güven vermedi.