Manchester United - Real Sociedad Canlı maç izle

Manchester United ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Manchester United - Real Sociedad Canlı maç izle

Manchester United ile Real Sociedad UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Lawrence Viser düdük çalacak.

Manchester United - Real Sociedad maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Manchester United - Real Sociedad maçı muhtemel 11'ler...

Manchester United: De Gea, Wan Bissaka, Victor Tuanzebe, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Real Sociedad: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Zubeldia, Mikel Merino, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

Manchester United - Real Sociedad maçı sakat ve cezalılar

Manchester United: Edinson Cavani (Sakat), Phil Jones (Sakat), Paul Pogba (Sakat), Donny Van De Beek (Şüpheli), Scott McTominay (Sakat)

Real Sociedad: David Silva (Sakat), Miguel Angel Moya (Sakat), Asier Illarramendi (Sakat), Joseba Zaldua (Sakat), Carlos Fernandez (Şüpheli), Aritz Elustondo (Sakat), Robin Le Normand (Cezalı), Luca Sangalli (Sakat)

Manchester United - Real Sociedad iddia oranları

Manchester United: 1.75

Beraberlik: 3.30

Real Sociedad: 3.00

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Manchester United Garantiledi Gibi 

Manchester United, son haftalarda aldığı galibiyetler ile moral bulmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Real Sociedad deplasmanına konuk olan Manchester United, rakibini Allianz’da 4-0 mağlup ederek, turu geçmeyi büyük ölçüde garantiledi. Turu kaybetmeleri için, en az 5 farklı mağlubiyet almaları gerekiyor. Premier Lig’de ise geçen hafta Old Trafford’ta Newcastle United’ı ağırlayan Kırmızı Şeytanlar, bu maçtan ise 3-1 galip ayrıldı. Premier Lig’de lider Manchester City’nin takibini sürdürdüler. 

Real Sociedad Farklı Kaybetti 

Real Sociedad, son haftalarda La Liga’da önemli sonuçlar alıyor. Geçen hafta Alaves’i konuk eden Bask ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 3. Galibiyetini alan Imanol’un ekibi, ilk 4 iddiasını devam ettiriyor. Avrupa Ligi’nde ise son 32 turu ilk maçında, Manchester United’a farklı kaybettiler. Allianz’da rakibine 4-0 mağlup olan Real Sociedad, tur şansını zora soktu.