Napoli - Granada Canlı maç izle

Napoli ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Napoli - Granada Canlı maç izle

Napoli ile Granada UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Daniel Siebert düdük çalacak.

Napoli - Granada maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Napoli - Granada maçı muhtemel 11’ler…

Napoli: Alex Meret, Nikola Maksimovic, Di Lorenzo, Elseid Hysaj, Mario Rui, Piotr Zielinski, Tiemoue Bakayoko, Eljif Elmas, Victor Osimhen Hirving Lozano, Andrea Petagna

Granada: Aaron Escandell, Foulquier, Victor Diaz, Carlos Neva, Duarte, German Sanchez, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Darwin Machis, Angel Montoro

Napoli - Granada maçı sakat ve cezalılar

Napoli: David Ospina (Sakat), Dries Mertens (Sakat), Kostas Manolas (Sakat), Diego Demme  (Şüpheli), Elseid Hysaj (Sakat), Andrea Petagna (Sakat), Hirving Lozano (Sakat)

Granada: Roberto Soldado (Sakat), Fede Vico (Sakat), Quini (Sakat), Jesus Vallejo (Şüpheli), Yangel Herrera (Sakat), Luis Milla (Sakat), Luis Suarez (Sakat), Alberto Soro (Sakat)

Napoli - Granada iddia oranları

Napoli: 1.42

Beraberlik: 3.60

Granada: 4.25

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.00

Napoli’ye Kazanmak Yetmiyor 

Napoli, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Serie A’da Atalanta deplasmanına konuk olan Napoli, rakibine 4-2 kaybetti. Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında ise, Granada’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldular. Teknik direktör Gattuso için, tehlike çanları çalmaya başlamış durumda. Granada karşısında turu geçebilmeleri için, Napoli’nin en az 3 farklı galip gelmesi gerekiyor. Maç öncesinde Napoli’de David Ospina, Dries Mertens, Manolas, Petagna ve Lozano’nun sakatlıkları sürüyor.

Granada İlk Maçı Kazandı

Granada, ilk maçtan avantajlı bir skor ile döndü. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Napoli’yi 2-0 ile geçmeyi başardılar. Turun favorisi Napoli idi ama bu sonuçtan sonra işler değişti. Granada, tura daha yakın olan taraf haline geldi diyebiliriz. La Liga’da ise üst üste 6 maçtır kazanamayan bir Granada var. Geçtiğimiz hafta düşme hattında bulunan Huesca’ya 3-2 kaybettiler. Granada’da golcü Soldado’nun sakat olduğunu belirtelim.