Parma - Milan Canlı maç izle

Parma ile Milan, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Parma - Milan Canlı maç izle

Parma ile Milan İtalya Serie A Ligi 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Fabio Maresca düdük çalacak.

Parma - Milan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Parma - Milan maçı sakat ve cezalı oyuncular

Parma: Simone Iacoponi (Sakat), Roberto Inglese (Sakat), Wylan Cyprien (Sakat), Yordan Osorio (Sakat), Yann Karamoh (Sakat), Juan Brunetta (Sakat), Hans Caviglia (Sakat), Valentin Mihaila (Sakat), Joshua Zirkzee (Sakat), Simon Sohm (Sakat)

Milan: Alessio Romagnoli (Şüpheli), Davide Calabria (Sakat)

Parma - Milan maçı muhtemel 11’ler…

Parma: Luigi Sepe, Riccardo Gagliolo, Yordan Osorio, Simone Iacoponi, Maxime Busi, Hernani, Brugman, Alberto Grassi, Jasmin Kurtic, Yann Karamoh, Valentin Mihaila

Milan: Gianluigi Donnarumma, Mateo Musacchio, Theo Hernandez, Pierre Kalulu, Hakan Çalhanoğlu, Tonali, Kessie, Rade Krunic, İbrahimoviç, Castillejo, Ante Rebic

Parma - Milan iddia oranları

Parma: 3.90

Beraberlik: 3.40

Milan: 1.52

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.90

Parma 20 Maçtan 1 Galibiyet Aldı

İtalya Serie A Ligi’nin 29. Haftasında Benevento deplasmanına konuk olan Parma, 2 kez geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Benevento karşısında duran toplarda önemli bir zafiyet gösteren ev sahibi, kalesinde 2 golü de duran toptan yerken, mağlubiyetten bitime 2 dakika kala kurtuldu. Maç boyunca da rakibinden daha etkisiz bir oyun sergileyen Parma, İtalya Serie A Ligi’nin son 20 haftasında sadece 3 hafta önce Roma karşısında galip gelebildi. Düşme hattından yoluna devam eden Roberto D’Aversa ve öğrencileri, Milan maçı öncesi güven vermiyor.

Milan’da Parola Galibiyet

İtalya Serie A Ligi’nde Sampdoria maçına iyi başlamayan Milan’da, Theo Hernandez’in büyük hatası 57. Dakikada konuk ekibi 1-0 geriye düşürürken, Pioli’nin öğrencileri iyi oynamadığı maçta mağlubiyetten 87. Dakikada Hauge’nin golüyle kurtuldu. Lider İnter ile puan farkı 11’e çıkarken, sezonun sona ermesine 9 hafta kala Milan şampiyonluk şansını zora soktu. Tek şansı kazanmak olan Milan, 20 haftada 1 galibiyeti olan Parma karşısında toparlanmak istiyor. Konuk ekip sezonun ilk yarısında rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Milan cephesinde parola galibiyet.