Porto – Chelsea Canlı maç izle

Porto ile Manchester, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Porto – Chelsea Canlı maç izle

Porto ile Chelsea Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Slavko Vincic düdük çalacak.

Porto – Chelsea maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Porto - Chelsea muhtemel 11'ler...

Porto: Agustin Marchesin, Pepe, Diogo Leite, Wilson Manafa, Malang Sarr, Mateus Uribe, Fabio Vieira, Zaidu Sanusi, Joao Mario, Jesus Corona, Moussa Marega

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Hudson Odoi, Mason Mount, Abraham, Timo Werner

Porto – Chelsea maçı sakat ve cezalılar

Porto: Sergio Oliveira (Cezalı), Mehdi Taremi (Cezalı)

Chelsea: N'Golo Kante (Sakat), Christian Pulisic (Şüpheli)

Porto – Chelsea iddia oranları

Porto: 4.00

Beraberlik: 3.10

Chelsea: 1.55

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.52

Porto Sürpriz Arayacak

Porto, geçtiğimiz hafta sonu Portekiz Liga NOS’ta yine kazanmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Santa Clara’yı 2-1 ile geçen Conceiçao’nun öğrencileri, üst üste 4. Galibiyetini aldı. Ekim ayından bu yana Liga NOS’ta mağlubiyet yaşamayan Porto, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile karşılaşacak. Bir önceki turda İtalya devi Juventus’u mağlup etmeyi başaran Porto, çeyrek finalde Chelsea karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Porto’da Sergio Oliveira ve Mehdi Taremi kart cezalısı.

Chelsea’den Şok Mağlubiyet

Chelsea, geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri West Bromwich’e 5-2 kaybettiler. Premier Lig’de 10 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Maviler, Tuchel yönetiminde ise ilk kez mağlup oldu. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak olan Chelsea, çeyrek final ilk maçında Porto ile karşılaşacak. Bir önceki turda Chelsea’nin Atletico Madrid’i elediğini belirtelim. Porto’ya konuk olacak Chelsea’de Kante’nin sakatlığı bulunuyor.