Roma - Sporting Braga Canlı maç izle

Roma ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Roma - Sporting Braga Canlı maç izle

Roma ile Sporting Braga UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Andreas Ekberg düdük çalacak.

Roma - Sporting Braga maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Connect kanalından canlı olarak izlenebilir.

Roma – Sporting Braga muhtemel 11’ler…

Roma: Pau Lopez, Riccardo Calafiori, Roger, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Amadou Diawara, Lorenzo Pellegrini, Jordan Veretout, Henrikh Mkhitaryan, Carles Perez, Dzeko

Braga: Matheus Lima, Raul Silva, Borja, Tormena, Sequeira, Musrati, Novais, Galeno, Fransergio, Abel Ruiz, Ricardo Horta.

Roma - Sporting Braga maçı sakat ve cezalılar

Roma: Chris Smalling (Sakat), Bryan Cristante (Sakat), Nicolo Zaniolo (Sakat), Roger Ibanez (Sakat), Marash Kumbulla (Sakat)

Braga: Rui Fonte (Sakat), Andre Castro (Sakat), Raul Silva (Sakat), Ricardo Esgaio (Cezalı), Iuri Medeiros (Sakat), Francisco Moura (Sakat), David Carmo (Sakat)

Roma - Sporting Braga iddia oranları

Roma: 1.45

Beraberlik: 3.75

Sporting Braga: 3.90

2,5 gol üstü: 1.32

2,5 gol altı: 2.35

Roma Avantajlı Taraf

Roma, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’ndaki başarısının bedelini İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında 10 kişi kalan Benevento’ya 2 puan kaybederek yaşadı. Braga deplasmanında Dzeko ve Mayoral’ın golleriyle 2-0 kazanarak, tur biletinin bir ucundan tutmayı başaran Paulo Fonseca ve öğrencileri, lige yorgun döndü ve etkisiz bir oyun sergilediği Benevento deplasmanına 1 puanla yetindi. Sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Roma, zorlu fikstürde mücadele etmenin zorluğunu yaşarken, Son 16 bileti için ligde puan kaybeden ev sahibi, Braga karşısında hatasız oyununu sürdürecektir.

Braga Güven Vermedi

Portekiz Premier Ligi’nde 3 hafta önce aldığı Porto beraberliğiyle şampiyonluk yarışında ağır yara alan Braga, bir darbe de UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda Roma’dan yedi ve ilk maçı 2-0 kaybetti. Ricardo Esgaio’nun 54. Dakikada kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi savunmaya çekilen ekip, 5. Dakikada yediği golün ardından bitime 4. Dakika kala farkı 2’ye çıkaran gole engel olamadı ve tur şansını mucizelere bıraktı. Portekiz Premier Ligi’ne ise galibiyetle dönen ve Tondela karşısında 4-2 kazanan Braga, iyi bir haftayı geride bıraksa da, Roma karşısında verdiği ilk sınavın ardından deplasmanda güven vermiyor.