Sivasspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Türkiye Kupası yarı final maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Sivasspor Fenerbahçe canlı izle Sivasspor Fenerbahçe şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Sivasspor Fenerbahçe canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Sivasspor Fenerbahçe canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Fenerbahçe şifresiz izleme linki...

Sivasspor Fenerbahçe CANLI İZLE

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında D.G. Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.  Spor Toto Süper Lig'inde oynadığı son maçta Demir Grup Sivasspor'u 3-1'lik skorla mağlup edip şampiyonluk yarışını sürdüren sarı-lacivertliler, kupada da yoluna devam etmek istiyor.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 6 Nisan'daki çeyrek final maçında kendi evinde Yukatel Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finalde Sivas temsilcisinin rakibi olmuştu.

Yarı final rövanş müsabakaları, 23, 24 veya 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Müsabaka programları daha sonra ilan edilecek.

FENERBAHÇE'DEKİ EKSİKLER

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçında 3 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde, Demir Grup Sivasspor ile son lig maçında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren kaptan Altay Bayındır ile sakatlığı bulunan Lincoln Henrique müsabakada forma giyemeyecek.

Bu arada İstanbulspor maçının ardından sakatlandığı açıklanan Atilla Szalai ile Demir Grup Sivasspor maçında ambulansla hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu açıklanan Valencia'nın bu maçta forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Mich Batshuayi, Joshua King ve Miha Zajc ise Jorge Jesus'un forma vermesi halinde bu maçta mücadele edebilecek.

D.G. Sivasspor'da ise Uğur Çiftçi, Leke James ve Ali Şaşal Vural sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. 

SİVASSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Türkiye Kupası yarı final maçı olan Sivaspor - Fenerbahçe maçı saat 20.30’da başlıyor. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçta hakem Kadir Sağlam düdük çalıyor.

Sivasspor Fenerbahçe maçı A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Sivasspor Fenerbahçe şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması sıklaştı. Sivasspor - Fenerbahçe maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayın

SİVASSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI İLK 11'LERİ

SİVASSPOR: Muammer, Murat, Caner, Goutas, Uğur, Ulvestad, Erdoğan, Charisis, Saiz, Gradel, Caicedo

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arão, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Emre, Rossi, Pedro