Slavia Prag - Arsenal Canlı maç izle

Slavia Prag ile Arsenal, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Slavia Prag ile Arsenal, ilk maçta 1-1 skorla berabere kaldı.

Slavia Prag - Arsenal Canlı maç izle

Slavia Prag ile Arsenal UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. İlk maçta Emirates’ten 1-1’lik beraberlik ile dönen Trpisovsky’nin öğrencileri, avantajı eline geçirmiş durumda.

Slavia Prag - Arsenal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Slavia Prag - Arsenal maçı muhtemel 11’ler…

Slavia Prag: Kolar, Boril, Zima, Kudela, Bah, Stanislav Tecl, Holes, Sima, Lingr, Ibrahim Traore, Kuchta

Arsenal: Bernd Leno, Gabriel, Rob Holding, Cedric Soares, Hector Bellerin, Granit Xhaka, Dani Ceballos, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Lacazette

Slavia Prag - Arsenal maçı sakat ve cezalılar

Slavia Prag: Simon Deli (Şüpheli), Ondrej Kudela (Cezalı), Peter Olayinka (Şüpheli), David Hovorka (Sakat), Abdallah Sima (Şüpheli)

Arsenal: Pierre Aubameyang (Şüpheli), David Luiz (Sakat), Martin Odegaard (Şüpheli), Kieran Tierney (Sakat)

Slavia Prag - Arsenal iddia oranları

Slavia Prag: 3.75

Beraberlik: 3.30

Arsenal: 1.55

2,5 gol üstü: 1.72

2,5 gol altı: 1.67

Slavia Prag Umutlarını Korudu 

Slavia Prag, çeyrek finalin en zayıf takımlarından biri olarak gösteriliyor ama aldıkları sonuçlar ile bu kanıyı kırdılar diyebiliriz. Önceki turlarda Leicester City ve Rangers gibi güçlü takımları eleyerek Arsenal’ın rakibi oldular. İlk maçta Emirates’ten 1-1’lik beraberlik ile dönen Trpisovsky’nin öğrencileri, avantajı eline geçirmiş durumda. Bugün alacakları golsüz beraberlikte, yarı finale yükselen taraf Slavia Prag olacak. Hafta sonu ise Prag derbisinde Sparta Prag’ı 2-0 ile geçen Slavia Prag’ta moraller yerinde.

Arsenal Avantajı Kaptırdı

Arsenal, geçtiğimiz hafta içi Emirates’te Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldı. Pepe’nin golüyle öne geçen Arsenal, 90+4’te yediği golle avantajını kaybetti. Özellikle Lacazette ile net fırsatlardan yararlanamayan Arsenal, Slavia Prag karşısında galibiyeti kaçırdı diyebiliriz. İlk maçta alınan 1-1’lik sonuç ile avantaj, Slavia Prag’ın eline geçti. Mikel Arteta ve öğrencileri, hafta sonu ise Premier Lig’de Sheffield United’ı 3-0 ile geçerek moral buldu. Arsenal’da bu hafta Kieran Tierney ve David Luiz’in sakatlıkları bulunuyor.