Slavia Prag – Leicester City Canlı maç izle

Slavia Prag ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’tebaşlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Slavia Prag – Leicester City Canlı maç izle

Slavia Prag ile Leicester City UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Marco Guida düdük çalacak.

Slavia Prag – Leicester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Slavia Prag - Leicester City muhtemel 11'ler...

Slavia Prag: Kolar, Boril, Zima, Kudela, Bah, Traore, Holes, Sima, Lingr, Olayinka, Kuchta

Leicester City: Schmeichel, James Justin, Wilfred Ndidi, Evans, Fuchs, Demarai Gray, Tielemans, Choudhury, James Maddison, Ashley Barnes, Iheanacho

Slavia Prag – Leicester City maçı sakat ve cezalılar

Slavia Prag: Stanislav Tecl (Sakat), Mick Van Buren (Sakat), David Hovorka (Sakat), Petr Sevcik (Sakat), Abdulla Yusuf (Sakat)

Leicester City: Wes Morgan (Sakat), Dennis Praet (Sakat), Timothy Castagne (Sakat), Ayoze Perez (Şüpheli), James Justin (Sakat), Wesley Fofana (Sakat)

Slavia Prag – Leicester City iddia oranları

Slavia Prag: 2.95

Beraberlik: 3.10

Leicester City: 1.80

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Slavia Prag Yenilmiyor

 Slavia Prag’da moraller yerinde. Çekya Ligi’nde yollarına doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Pardubice karşısında 3-0 kazanan Slavia Prag, yenilmezlik serisini 19 maça çıkarttı. Çekya Ligi’nde bu sezon mağlubiyetleri bulunmuyor. Avrupa Ligi’nde ise Hapoel Beer Sheva, Nice ve Bayer Leverkusen ile aynıo grupta yer alan Trpisovsky’nin öğrencileri 12 puan toplayarak grubu 2. Sırada tamamlamıştı. Bu hafta son 32 turunda Leicester City ile karşılaşacaklar.

Leicester City Grubu Lider Tamamladı

Leicester City, bu hafta içi Avrupa Ligi mesaisine çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da konuk ettikleri Liverpool’u 3-1 ile geçen Leicester City, haftayı galibiyet ile kapattı. Manchester United’ın 2 puan bıraktığı haftayı galibiyet ile noktalayarak puanları eşitlediler. Avrupa Ligi’nde son 32 turunda Slavia Prag’a konuk olacak Brendan Rodgers’ın ekibi, grupta Braga, Zorya ve AEK ile karşılaşmış ve 13 puan toplayarak liderliği garantilemişti. Leicester City’de Praet ve Fofana kadroda yer almıyor.