Slavia Prag - Rangers Canlı maç izle

Slavia Prag ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Slavia Prag - Rangers  Canlı maç izle

Slavia Prag ile Rangers UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak.

Slavia Prag - Rangers  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Slavia Prag - Rangers  maçı muhtemel 11’ler…

Slavia Prag: Kolar, Boril, Zima, Kudela, Bah, Stanislav Tecl, Holes, Sima, Lingr, Olayinka, Kuchta

Rangers: McGregor, Leon Balogun, Edmundson, Tavernier, Barisic, Glen Kamara, Zungu, Ianis Hagi, Ryan Kent, Joe Aribo, Kemar Roofe

Slavia Prag - Rangers  maçı sakat ve cezalılar

Slavia Prag: David Hovorka (Sakat), Ibrahim Traore (Sakat), Petr Sevcik (Sakat)

Rangers : Jermain Defoe (Sakat), Leon Balogun (Cezalı), James Tavernier (Sakat), Ryan Jack (Sakat)

Slavia Prag - Rangers  iddia oranları

Slavia Prag: 2.10

Beraberlik: 2.85

Rangers : 2.60

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.55

Slavia Prag Leicester’ı Saf Dışına İtti

Slavia Prag, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda büyük bir sürprize imza attı. Leicester City ile evinde 0-0 berabere kaldıktan sonra King Power deplasmanından Provod ve Sima’nın golleriyle 2-0 galip çıkmayı başaran Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri, Çek Cumhuriyeti Ligi’nin namağlup liderine yakışan bir performans sergiledi. Ligde 22 maçta bileği bükülmeyen ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise 8 maçta sadece Hapoel Beer Sheva ve Bayer Leverkusen’e kaybetti. Slavia Pragi ki kulvarda birden etkili.

Rangers Harikalar Yarattı

Rangers, Steven Gerrard yönetiminde durdurulamıyor. İskoçya Premier Ligi’nde şampiyonluğu garantileyen ev sahibi, son haftaya kadar namağlup gelmeyi başarırken, şampiyonluğunu taçlandırdı. Konuk ekibi Avrupa Ligi’nde de mağlup edebilen çıkmadı. İki kulvara takım oyununu en iyi sahaya yansıtan ekiplerin arasında yer alan Rangers, Avrupa Ligi’dne favoriler arasında yer almasa da, 8 maçta namağlup çıkarak neler yapabileceğini ispatladı. Gurupları 4 galibiyet, 2 beraberlikle lider tamamlayan konuk ekip, Son 32 Turu’nda ise Lech Poznan’ı 2 maçta da mağlup etmeyi başardı. Rangers takımında Morelos ve Tavernier iki kulvarda da harika bir gol performansı sergiliyor.