Tottenham - Dinamo Zagreb Canlı maç izle

Tottenham ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Tottenham - Dinamo Zagreb  Canlı maç izle

Tottenham ile Dinamo Zagreb UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Serdar Gozübüyük düdük çalacak.

Tottenham - Dinamo Zagreb  maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Tottenham - Dinamo Zagreb  maçı muhtemel 11’ler…

Tottenham: Lloris, Matt Doherty, Alderweireld, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Gareth Bale, Son

Dinamo Zagreb: Livakovic, Leovac, Catherine, Emir Dilaver, Majer, Gojak, Burton, Stojanovic, Gavranovic, Kstrati, Orsic

Tottenham - Dinamo Zagreb  maçı sakat ve cezalılar

Tottenham: Giovani Lo Celso (Şüpheli), Joe Rodon (Sakat)

Dinamo Zagreb: Sadegh Moharrami (Sakat), Stefan Milic (Sakat), Josko Gvardiol (Sakat)

Tottenham - Dinamo Zagreb  iddia oranları

Tottenham: 1.28

Beraberlik: 4.00

Dinamo Zagreb: 5.50

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 1.95

Tottenham Yükselişte

Tottenham cephesinde İngiltere Premier Ligi’nin son haftalarında gelen yükselen performans grafiği, ev sahibini Avrupa sahnesinde de umutlandırdı. 4-0’lık Burnley galibiyetinin ardından Fulham deplasmanında 1-0, Crystal Palace karşısında ise 4-1 kazanan Tottenham, golcülerinin yükselen performansıyla güven tazeledi. UEFA Avrupa Ligi guruplarından ise lider çıkmayı başaran ve Wolfsberger karşısında 8 gol, 2 galibiyetle Son 16 biletini alan Tottenham, iyi  performans grafiğiyle şampiyonluğun favorileri arasına girdi.

Dinamo Zagreb Harikalar Yarattı

Dinamo Zagreb’i, Zoran Mamic yönetiminde mağlup etmek kolay değil. UEFA Avrupa Ligi guruplarından 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran konuk ekip, Hırvatistan Ligi’nde ise yoluna lider devam ediyor. 8 maçta 13 gollük performans sergileyen ve kalesinde sadece 3 gole izin veren Dinamo Zagreb, hem hücum hem de savunma performansıyla tarihinin en iyi Avrupa Ligi performanslarından birini sergiliyor.