Trabzonspor - Fenerbahçe Canlı maç izle

Trabzonspor ile Manchester, İngiltere Türkiye Süper Ligi 9.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe Canlı maç izle

Trabzonspor ile Fenerbahçe İngiltere Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Medical ParkStadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sakat ve cezalılar

Trabzonspor: Abdulkadir Parmak (Sakat), Bengali Koita (Sakat), Marek Hamsik (Sakat)

Fenerbahçe: Serdar Aziz (Şüpheli), Marcel Tisserand (Şüpheli), İrfan Can Kahveci (Sakat)

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler…

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Diego Rossi Mergim Berisha

Trabzonspor - Fenerbahçe iddia oranları

Trabzonspor: 2.09

Beraberlik: 2.90

Fenerbahçe: 2.60

2,5 gol üstü: 1.63

2,5 gol altı: 1.80

Trabzonspor Dikkat Çekiyor

Trabzonspor, sezonun dikkat çeken takımlarından biri. Süper Lig’de oynadığı 8 karşılaşmada 18 puan toplayan Bordo Mavililer, 2. Sırada yer alıyor. Lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisindeler ve bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Trabzonspor kazanması halinde, Süper Lig’in yeni lideri olacak. Milli maç arasından önceki hafta Kayserispor deplasmanına konuk olan Trabzonspor, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Son haftalarda Bakasetas’ın önderliğinde önemli puanlar toplayan Trabzonspor, Süper Lig’de mağlubiyet yaşamayan 2 takımdan biri. Üst üste 8 maçtır kaybetmiyorlar ve bu hafta Fenerbahçe karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Trabzonspor’da Marek Hamsik, Bengali Koita, Abdülkadir Parmak ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe Liderliğini Sürdürüyor

Fenerbahçe, bu sezon Vitor Pereira yönetiminde özellikle Süper Lig’de iyi sonuçlar alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Kadıköy’de Kasımpaşa’yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu sonuç ile Süper Lig’de liderliğini sürdürdüler ve milli araya moralli girdiler. Merghim Berisha, Fenerbahçe forması ile de ilk golünü kaydetti. Bu sezon Süper Lig’de 1 mağlubiyet yaşayan Sarı Lacivertliler, en yakın takipçisi Trabzonspor’un 1 puan önünde bulunuyor ve bugün Trabzonspor deplasmanına konuk olacaklar. Deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet alan Fenerbahçe, sadece Başakşehir’e mağlup olmuştu. Maç öncseinde Fenerbahçe’de İrfan Can ve Serdar Aziz’in forma giymeleri beklenmiyor.