Trabzonspor Giresunspor CANLI İZLE

Süper Lig 17 hafta heyecanı devam ederken Karadeniz Derbisi’nde Trabzonspor ile Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Sporseverler ise Trabzonspor – Giresunspor canlı izle aramalarıyla maçı nasıl şifresiz izleyeceğine dair bilgi arıyor. Peki Trabzonspor – Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor – Giresunspor şifresiz izleme linki, eksikler, cezalılar ve ilk 11’ler... İşte maça dair tüm detaylar...

Trabzonspor Giresunspor CANLI İZLE

Süper Lig’de Karadeniz Derbisi heyecanı yaşanıyor. Trabzonspor ile Giresunspor karşı karşıyta geliyor ve kozlarını paylaşıyor. Maçı merak eden futbol severler ise Trabzonspor Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Araması yapıyor. İşte maça dair tüm detaylar...

Trabzonspor evinde konuk ettiği Giresunspor’a karşı mutlak 3 paun istiyor. Ancak dişli rakip Giresunspor ise deplasmanda sürpriz yapıp Trabzonspor karşısında sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyor.

Trabzonspor cephesine bakıldığında son 5 maçında yalnızca 1 galibiyeti bulunan Trabzonspor 26 puan ile ligde 7. sırada yer alıyor. Trabzonspor bu maç ile kötü gidişata son verip yeni bir de seri başlatmak istiyor.

Giresunspor’un son 5 maçına bakıldığında 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet bulunuyor. Bu performansıyla Giresunspor 19 puan ile 11’inci sırada yer alıyor.

Trabzonspor - Giresunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 20:00'de başlayan mücadele beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumunda oynanan mücadeleyi Ali Palabıyık yönetiyor.

Trabzonspor – Giresunpsor şifresiz canlı izle araması yapan kullanıcılar maçı şifresiz izlemenin yollarını arıyor.

Trabzonspor – Giresunspor maçı canlı izlemek için beIN Sports kanalı üyeliği gerekiyor.

TRABZONSPOR – GİRESUNSPOR ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN  TIKLAYIN

Maçın ilk 11’leri şöyle;

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Gbamin, Hugo, Eren Elmalı, Siopis, Bardhi, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Gómez.

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Arias, Pérez, Alper, Mejía, Campuzano, Görkem, Kuwas, Serginho, Bajić.

Sakatlar ve Cezalılar

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Edin Visca, Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle Karadeniz derbisinde forma şansı bulamayacaklar.

Giresunspor’da ise Sergen Picinciol sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek Borja Sainz ise sarı kart cezalısı...