Villarreal - Dinamo Zagreb Canlı maç izle

Villarreal ile Dinamo Zagreb, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İlk maçta 1-0 galip olan Villarreal avantaj sağlamış durumda.

Villarreal - Dinamo Zagreb Canlı maç izle

Villarreal ile Dinamo Zagreb UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Danny Makkelie düdük çalacak. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’e 1-0 yenilen Dinamo Zagreb, ilk maçta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı.

Villarreal - Dinamo Zagreb maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Villarreal - Dinamo Zagreb maçı muhtemel 11’ler…

Villarreal: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Funnes Mori, Alfonso Pedraza, Manuel Trigueros, Etienne Capoue, Daniel Parejo, Kubo, Paco Alcacer, Gerard Moreno

Dinamo Zagreb: Livakovic, Leovac, Catherine, Emir Dilaver, Majer, Gojak, Burton, Stojanovic, Gavranovic, Kstrati, Orsic

Villarreal - Dinamo Zagreb maçı sakat ve cezalılar

Villarreal: Vicente Iborra (Sakat), Pervis Estupinan (Sakat), Daniel Raba (Şüpheli)

Dinamo Zagreb: Mario Gavranovic (Sakat),  Arijan Ademi (Şüpheli), Bruno Petkovic (Şüpheli), Sadegh Moharrami (Sakat)

Villarreal - Dinamo Zagreb iddia oranları

Villarreal: 1.32

Beraberlik: 3.60

Dinamo Zagreb: 5.25

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.65

Villarreal Mağlup Oldu

Villarreal, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da mağlup oldu. El Madrigal’de konuk ettikleri Osasuna’ya 2-1 kaybettiler. Üst üste 4 haftadır gol dahi atamayan Osasuna karşısında alınan galibiyet, büyük hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Unai Emery’nin öğrencileri, Avrupa Ligi’nde ise önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Dinamo Zagreb deplasmanında tek golle kazanan Villarreal, yarı final için büyük bir avantaj elde etti. Rövanş maçı öncesinde Villarreal’de Estupinan ve Iborra’nın sakatlıkları sürüyor.

Dinamo Zagreb Evinde Kaybetti

Dinamo Zagreb, ilk maçta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’e 1-0 kaybettiler. Bu sahada Tottenham’ı elemeyi başardılar ama Villarreal’e ilk maçta kaybettiler. Tur şansını zora sokan Damir Krznar’ın öğrencileri, turu geçebilmek için en az 2 gol bulmak zorunda. 1-2 ve üzeri galibiyetler Dinamo Zagreb’i yarı finalist yapacak. Hafta sonu ise ligde Lokomotiva deplasmanına 2-0 kazanan Dinamo Zageb, liderliğini sürdürdü. Maç öncesinde Dinamo Zagreb’te önemli bir eksik bulunmuyor.