Wolfsberger – Tottenham Canlı maç izle

Wolfsberger ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’tebaşlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Wolfsberger – Tottenham Canlı maç izle

Wolfsberger ile Tottenham UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Wolfsberger – Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Wolfsberger - Tottenham muhtemel 11'ler...

Wolfsberger: Manuel Kuttin, Dominik Baumgartner, Luka Lochoshvili, Jonathan Scherzer, Michael Liend, Mario Leitgeb, Sven Sprangler, Wernitznig, Michael Novak, Matthaus Taferner, Dejan Joveljic

Tottenham: Lloris, Matt Doherty, Alderweireld, Eric Dier, Ben Davies, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Wolfsberger – Tottenham maçı sakat ve cezalılar

Wolfsberger: Mario Leitgeb (Sakat), Eliel Peretz (Sakat)

Tottenham: Serge Aurier (Şüpheli), Giovani Lo Celso (Sakat), Sergio Reguilon (Sakat)

Wolfsberger – Tottenham iddia oranları

Wolfsberger: 5.00

Beraberlik: 4.00

Tottenham: 1.30

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.00

Wolfsberger İstikrarsız

Wolfsberger, son haftalarda Avusturya Ligi’nde istikrarsız sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Admira Wacker’ı 2-1 ile geçmeyi başardılar. Avrupa Ligi’nde ise son 32 turunda Tottenham’ı konuk edecekler. Avrupa Ligi grubunda oynadığı 6 maçta 10 puan toplayan Avusturya ekibi, lider Dinamo Zagreb’in ardından grubu 2. Sırada tamamlamıştı. Tottenham maçı öncesinde Wolfsberger’de eksik oyuncu bulunmuyor.

Tottenham Yarıştan Uzak Kaldı

Tottenham, Premier Lig’de zirve yarışından uzak kaldı. Son haftalarda yaşanan puan kayıpları ile birlikte 9. Sıraya kadar gerilediler. Geçtiğimiz hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olan Tottenham, rakibine 3-0 kaybetti. Son 5 maçta 4. Yenilgisini yaşadılar. Avrupa Ligi’nde ise bu hafta Wolfsberger deplasmanına konuk olacak Tottenham, grupta Antwerp, LASK Linz ve Ludogorest’in bulunduğ grubu 13 puan ile lider tamamladı. Maç öncesinde Tottenham’da Reguilon’un sakatlığı sürüyor.