Wolverhampton – Southampton Canlı maç izle

Wolverhampton ile Southampton, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Wolverhampton – Southampton Canlı maç izle

Wolverhampton ile Southampton İngiltere Premier Lig 9.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Andre Marriner düdük çalacak.

Wolverhampton – Southampton maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Wolverhampton – Southampton maçı sakat ve cezalılar

Wolverhampton: Jonny Castro (Sakat)

Southampton: Danny Ings (Sakat)

Wolverhampton – Southampton maç öncesi istatistikler

Wolverhampton: Lige galibiyetle başlayan Wolverhampton ilk maçında deplasmanda Sheff. Utd’yi 2-0 mağlup etti. Sonraki iki maçta art arda mağlubiyet alan Wolverhampton, sırasıyla sahasında Man. City’ye 3-1, deplasmanda West Ham’a 4-0 yenildi.  Sonraki iki maçta da galibiyet alan Wolverhampton sahasında Fulham’ı 1-0, deplasmanda Leeds’i 1-0 yendi. İlk beraberliğini altıncı maçta alan Wolverhampton sahasında ağırladığı Newcastle ile 1-1 berabere kaldı. Son iki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet alan Wolverhampton son maçında deplasmanda Leicester’e 1-0 yenildi.

Wolverhampton 13 puanla Premier Lig’de 12.sırada yer alıyor.

Southampton: Lige kötü bir başlangıç yapan Southampton ilk maçında deplasmanda Crystal P.’a 1-0 yenildi. Sonraki maçta da sahasında konuk ettiği Tottenham’a 5-2 yenilen Southampton üçüncü maçtan itibaren kötü gidişatını düzeltti. Sonraki iki maçta galibiyet alan Southampton ilk beraberliğini beşinci maçında deplasmanda 3-3 skorla Chelsea’ye karşı aldı. Son üç maçta art arda galibiyet alan Southampton son maçında sahasında konuk ettiği Newcastle’i 2-0 mağlup etti.

Southampton 16 puanla 5.sırada yer alıyor.

Wolverhampton – Southampton iddia oranları

Wolverhampton: 2.05

Beraberlik: 2.95

Southampton: 2.80

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.55